Sista april

Det blev ingen shopping igår, hittade inga skor :( Men det spelar ingen roll nu, det ösregnar och är kallt ute så det blir vinterjacka och täckbyxor på grillmiddan ikväll.
Istället for vi till mattias bror och hjälpte han att flytta. Det va litegrann som skulle packas och dom ska flytta till Gotland så allt behövdes. Men till slut insåg vi att vi måste lämna lite saker, som vi kommer åka ner med i sommar istället :)
När allt nästan va klart så for vi till mattias syster och åt en god middag. Tur att hon bor nära affären, eftersom vi va tvunga att gå dit 3 gånger, haha.
Nu har dom iaf åkt iväg ner till Gotland och jag kommer mig jätte ensam! Som tur är så ska jag bara göra mig klar nu och gå ner på stan och träffa sandra och erika. Då kommer det kännas mycke bättre igen :)
Det känns som jag skriver jätteflummiga inlägg men det får ni stå ut med. Är lite stressad så jag hinner inte berätta i detalj om allt ;)

Puss

Ingen bra dag, idag.

Blää, har vaknat på helt fel sida idag. Känner mig allmänt less och sur på allting. Det gjorde inte saken bättre att jag somnade på soffan igår med linserna i så det känns som man har grus i ögonen och i kroppen känns det som man har blivit överkörd.
Igår blev det en liten sväng på Peach. Hon va riktigt pigg och glad :) Vi till och med travade en halv långsida, hihi. Annars va det väl som vanligt på stallet. Samma sak på lektionerna, en flög av, några grinade, några skrattade, några tyckte det va jobbigt och några sken som en sol. Haha, precis som det brukar vara.
Har även shoppat lite (äntligen!!) och det känns blir lite mer idag så jag får ett bättre humör :p
Men jag ska börja med att hoppa in i en dusch :)

Puss

Nu är det bokat!



Grekland-Rhodos-Rhodos stad-Jag, Erika och Farida-8 aug

FAN VA JAG LÄNGTAR!!

Tisdag

Har precis gjort mig klar och ska börja röra mig ner till stan.
Det blir först arbetsförmedlingen, sen en grej med Erika, fika med Erika, kolla upp ett jobb och sen stallet. Ska ta hand om Agetti och sen rida ridskolans nya häst. Det kommer bli spännande! Hon kom i torsdags och jag sett hon i hagen en gång så vi får se hur det kommer att gå :p
Så jag har mycke roliga saker att göra idag men ändå känns allt bara trist och grått..
Önskar att jag kunde fokusera på det jag ska göra och sluta tänka på massa andra saker. Saker som jag ändå inte kan styra över. Saker som jag skita i...

Puss

Choklad!





Är den inte underbar? Daim har varit min stora favorit men den här gick om!












Inte alls en favorit. Både luktar och smakar konstigt. Jag kommer inte prova inte den igen.

En biltur till Sollefteå

Idag har jag varit och hälsat på den trevliga staden Sollefteå. Verkar vara trevligt folk som bor där, tutar man och vilnkar så vinkade minst 70% tillbaka, haha.
Varför vi va där va för att besikta en golf, kom genom med en "bra att veta". Blev även en lunch i solle tillsammans med mitt trevliga sällskap mattias och janne.
Har även bråkat med alfakassan idag, vilket inte är ovanligt. När ska vi komma överens? :p
Jag har även hämtat ut mina kläder som behövde sys till, jobbat en sväng, pussat på hästarna, betalat räkningar, deklarerat, blivit förvånad över hur stökigt det kan bli i en lägenhet man knappt är i, stökat undan lite, nördat framför datorn och hittat massa kläder/skor som man vill köpa.
Nu ska jag lägga mig och se CSI och vänta på ett roligt samtal och försöka få mindre ont i magen..

Godnatt

Fan!

Hatar att jag är så feg ibland! Varför kan jag inte bara säga det rätt ut?!

Söndag

Det blev en mysig kväll igår! Det blev tjejmiddag på matcompaniet med jättegod mat. Sen satt vi och pratade massa tjejprat hemma hos med lite godricka. Efter det blev det snurr på stan. Det va väldigt längesen jag såg så mycke bilar ute!
Tack Sandra, Sandra, Erika, Paulina och Farida för en toppenkväll! Det måste göras om snart ;)

Idag har det inte blivit mycke gjort. Har ont i halsen och känner mig febrig. Har varit ute och solat en sväng plus varit i garaget ett tag men jag känner mig som en zombie. Ska vila en sväng sen ska jag göra ett nytt försök med garaget. Ikväll blir det film iaf :)

Puss

Personalmiddag

Igårkväll hade vi personalmiddag på strutsfarmen. Har aldrig ätit struts föut så det va en ny upplevelse. Gott som tusan va det! Trodde nästan byxorna skulle spricka! Det blev en tidigt avslut så när jag kom hem så fixade jag bara ordning mig och for på fest. Va inte direkt festarsugen så det blev bara lite prat och nån öl innan jag drog vidare in till stan. Hade tappat humöret på allt helt plötsligt så även fast det va en hel del bilar ute så ville jag bara hem. Slocknade direkt när jag la mig i sängen och vaknade för 2 timmar sen, haha.
Nu ska jag gå ut i det fina vädret en sväng, sen hem till mamma och färga håret på henne :)

Puss











Trevliga fredag!

Yeah nu är det fredag igen!
Ska ta och äta frukost nu och packa ihop, sen bär det iväg till stan och fixa en grej. Vad det är får ni veta när det är helt bestämt ;)
Sen blir det stallet för att ha hand om Peach och Agetti, myys!
Efter det blir det och skynda sig för kl 6 har vi pesonalmiddag, tror att det kan bli riktigt trevligt!
Får se hur länge vi blir där, sen kanske det blir en vända på stan.

Bilen skötte sig bra igår. Bytt flexröret, fixat allt inför besiktningen och kollat varför motorlampan lyser. Ska fixa det lite senare. Har även köpt nya 17" till henne :)

Shit, ska fara om 10 min och jag har knappt klivit upp ur sängen!!

Onsdagen!

Klev upp riktigt tidigt för att vara jag! Va uppe med tuppen kl 7 ;)
For till tandläkarn, städade, vek in tvätt, for till stallet, jobbade och sen bar det iväg upp till bredbyn! Skulle inviga våren genom att bränna lite gummi :) For ett helt gäng på en avskild plats och luktade på goda dofter, haha :) Nu är det bara grillningen som saknas innan allt börjar ordna upp sig!




Onsdagens ridning

Igår va det agetti och Peach tur.
I tisdags red jag Molly och hon gick så jävla bra! :) Min duktiga lilla tjej!
Tillbaka till Agetti och Peach..
Peach är fortrfarande halt, tror vi. Veterinären behagar sig aldrig att komma så säker är vi inte. Så även igår skrittade vi 30 min. Peach som egentligen är världens bitch va som en ängel igår. Nu när jag tänker efter så gorde hon ingenting! Stod som ett ljus när jag gjorde iordning henne och ridningen gick som en dans :)
På agetti blev det ett dressyrpass inne. Provade att rida på mittenringarna på pessoabettet. Men jag tycker fortfarande att det är lite skarpt. Och ett anligt tredelat är ibland för "svagt". Vette fan vad jag ska prova för nått. Hackamore går hon riktigt bra på men det går inte bara att rida på det...
Passet gick väl sådär, tvingade henne att verkligem ta innerskänkeln, helst i höger varv. Vilket gjorde att vi blev lite ovänner. Gav mig då hon avslappnat kunde forma sig litegrann, haha!

Idag blir det stallledigt så då går man ut i garaget istället ;)

Är huvudet dumt får kroppen lida..

Ifredagskväll va jag och sandra ute och snurrade på stan. Träffade rätt mycke folk, trevligt :)

Igår va det fest, riktigt skoj!
Idag är jag trött, seg, ont i kroppen och har blåmärken överallt, inte alls kul!

Orkar inte ens skriva, ska spela countrylife istället!

Puss puss

Fredag!!

Torsdagen blev inte så jätteslapp. På eftermiddan for jag och mattias ner på skroten för att leta en bagagelucka till hans golf 3. Vandrade runt där i värsta leran utan att hitta nån som såg bra ut. Tillbaka upp till Kubbe för att käka middag och sen for vi och hälsade på lite folk.

Kom faktiskt upp i en vettig tid idag. Har varit ute och gått med hunden men man höll på att blåsa bort så det blev bara en kort sväng. Nu ska jag göra mig klar och fara en sväng till stan, senare blir det stallet och ta hand om dom små vännerna och hålla lektion. Vad som händer ikväll är jag inte riktigt 100 säker på än ;)

Ha en bra dag!
Puss

En rätt lyckad Onsdag och en slapp Torsdag!

Gårdagen va det fullspäckad. Tnadläkarn kl 8 (gick rätt bra), jobbintervju kl 11 (kändes sådär). Hämtade mina nya sommardäck och blev lessen. Alla fyra 17" fälgar va skev! Förhoppningsvis blir jag rik efter skatten har kommit så då blir det och köpa nya fälgar!
Eftermiddan spenderades på stallet. Hade ingen hjälp idag så jag fick mocka och så själv, haha! Peach va en riktigt bitch innan jag hade suttit upp på henne. Hon har humör den lilla bruden. Väl uppe så gick hon riktigt bra. Men både hon och jag tyckte det va tråkigt att bara skritta. Direkt efter Peach blev det Agetti. Det började med att hon klev mig på foten när jsg hade ridstövlarna på mig (= ingen stålhätta) och det gjorde förbannat ont när brodden trängade ner i tån. Plus att det blev ett fult märke på stöveln. Red dressyr inne på henne. Provade Pessoat idag också och det funkade okej. Blev nästan för skrapt eftersom hon knappt gick fram i galoppen. Men ändå så kändes hon mer avslappnad och det blev inga luftsprång :)
Lektionerna på kvällen gick okej. Cavaletti med nybörjarna och dom tyckte det va så kul! Några fick även prova att galoppera, man blir så glad när man ser hur kul dom tycker det är. Dom nyaste nybörjarna fick öva balansen när jag longerade dom på Hunter. ALLA klarade att trava med armarna utsträckta (dom höll aldrig i sig) och ryggen rak. Man fick nästan en tår i ögat ;) Och Hunter, vilken stjärna han är! Den bästa nybörjarponnyn i världen!

Idag ska jag bara slappa. Hälsa på några kompisar senare och se på film. Nu ska jag lägga mig bredvid en pussjuk katt och mysa :)

Puss

Stallet nästan hela dagen!

Har hunnit med rätt mycket idag, även om jag försov mig typ 3 timmar!
När jag väl klev upp for jag till stallet direkt och red Peach. Skrittade bara i 30 min eftersom hon är lite ojämn bak. For till stan, handlade nya 17" sommardäck till bilen, bokade tid för kontroll på bilen och köpte även olja plus filter till den. Så nu ska hon va i toppskick till sommaren :)
For och hälsade på mamma en sväng sen tillbaka till stallet. Red Molly på lektion. Tränade skänkelvikningar och efter lite protester gick hon finfint! Efter lektionen blev det en tur på Agetti. For och skrittade runt travstigen och skulle sedan jobba lite på lilla utebanan men det va så lerigt ute så hon gick bara och spände sig så det kändes lite meningslöst. Hann prova pessoabettet på henne och det verkade funka bra :)
Kom hem och hann städa lägenheten innan jag fick besök av Mattias :) Så vi sitter och äter kakor och fruktsallad med glass och kollar på CSI. Det blir nog ett avsnitt till innan det är natti natti för mig!

Puss puss

Jag vill ha!



Såg dom här på Elmia, jag vill ha dom!
Ge mig pengar!!

Ingen speciell dag idag

Då va måndagen överstökad. Har inte hänt så mycket. Sov rätt länge, åkte ner till stan, hälsade på mormor, jobbade 2 timmar, for till min moster och åt tårta och tittade på film i deras nya biorum (jävligt najs!!) och nu sitter jag här!
Det bästa som har hänt idag är att jag skickade in en jobbansökan och 2 timmar senare ringer dom och vill att jag ska komma på intervju! Så på onsdag ska jag på jobbintervju, känns riktigt skönt att man förhoppningsvis får in lite pengar så man kan börja shoppa igen, haha!

Det verkar som jag kommer fastna här framför datorn resten av kvällen. Har hittat några bloggar som är intressanta och följa. Haha, de är skrattretande, haha!

Puss puss mina kära vänner!

Helgen!

Är ute och ränner så mycket så man hinner inte sitta vid datorn!

Har varit på stallet typ hela veckan, ridit Molly, Agetti och Piccabbo :) Tur att dom underbara hästarna finns när det snurrar mycket tankar i huvudet på en!
Fredagkväll va det filmkväll i Kubbe, blev inte så mycket film dock. Mest surr och så fixade vi mina naglar, med dremmel! Funkade svinbra och det blev riktigt bra!
Lördag så va det fest. Jag och Cilla började redan kl 3, haha! Hann göra en god middag innan alla kom. Blev mycket folk och riktigt trevligt. Vid 10 drog alla till Rolandz som spelade på parken. Jag själv for till nog killfest där det nog va lite mer ös. Va väl där nån timme bara, sen blev det en roadtrip till Umeå!! Lite snurr på stan där och käk på Mias grill innan vi rullade hemåt igen. Klev in genom dörren kl 6.

Idag har jag gjort 2 saker, sovit och sett film. En riktig latdag. Eller, jag tog faktiskt en promenad på 5 km. Måste ta tag i motionen nu alltså!

Nu blir det att lägga sig och försöka vända tillbaka dygnet :)

Puss

Ikväll blir det fest :)

Har helt glömt att uppdatera. Har inte tid nu att göra det heller, festen har ju börjat :)
Lovar att ni ska få höra allt imorrn!

Puss puss

Tisdag

Tänkte börja med att säga att det är skitkul att fler och fler hittar hit och läser, hoppas det fortsätter!

Dagen började riktigt piss. Vaknade med fruktansvärd huvudvärk! Gick och la mig igen och sov några timmar till, det blev inte bättre. Klev upp och drack och åt en massa, det blev inte bättre. Tog 2 huvudvärkstabletter, det blev inte bättre. Bestämde mig för att bara ligga och slappa i soffan resten av dan. Efter en halvtimme va jag less och rastlös (haha, så typiskt mig!) så jag klädde på mig och for till stallet. Tänkte först bara mocka och mysa med hästarna men kände mig lite piggare när jag kom dit.
Så med Agetti blev det skritt och travjobb inne i ridhuset. Jobbade mycket med att hon skulle lyssna och forma sig runt innerskänkeln och ta stöd på yttertygeln. Vänstervarvet va inga problem men högervarvet tyckte både jag och Agetti att det va skitjobbigt! Efter 45 min hade det lossnat lite så då slutade vi.
Direkt in med Molly som skulle trimmas lite, blev bara lite skritt och trav eftersom hon kändes pigg och glad. Gjorde klart allt åt Agetti sen for jag hem till mamma och åt middag. For direkt ut på stallet efter maten och red lektion för Maria på Molly. Tränade på framdelsvändningar och även fast Molly tyckte det va jobbigt plus att hon var jättestel så är jag supernöjd med henne! Inga dumheter utan jobbade på glatt!
Nu har jag kommit hem och huvudet lite bättre.
Ska försöka fara och handla nu innan allt stänger!

Puss

Bilder från Elmia!

Såg att det blev 141 st så jag orkar inte lägga upp allihop, utan här är ett urval.



Kopplade ljud innan vi for!



Haha, södertäljebor verkar ha svårt att fatta ;)



Trötter nr 1



Trötter nr 2



Vaken men riktigt trött!



Innan det öppnade










































Pigg och vaken

Här sitter jag och undrar varför ingen är vaken, hela dagen har typ gått känns det som! Så kollar jag på klockan och märker att jag kanske va uppe med tuppen idag haha!
Va duktig och klev upp kl 6 idag för att mocka och släppa ut hästarna, känns skönt att komma upp nån morgon.
Kände mig superduktig som ställde mig och putsade och smörjde all utrustning också!
Känner mig pigg och utvilad för en gångs skull :)
Nu blir det duschen sen ska jag fara och hälsa på kära mormor, visa henne bilderna från Elmia (sen kommer dom upp här) och ge henne lite kläder som hon ska laga åt mig :)

Ha en bra dag allesammans och kliv upp innan ni har sovit bort alltihop!

Trötter!

Det va riktigt kul på Elmia, synd bara att vi bara var där en dag. Men vi får ladda till sommaren, då blir de hela helger.
Såg en massa snygga bilar (bilder kommer), träffade Chip Foose och umgicks med folk. Sen att jag va döslut när jag kom hem behöver vi inte nämna.
Idag har jag sovit bort nästan hela dan, klev upp för att fara på middag hos mamma. Känner mig bakis och har riktigt ont i huvudet. Får se vad som händer ikväll, orkar knappt röra mig. Lika bra att gå och lägga sig igen ;)

Puss

Klar snart förhoppningsvis...

Sitter i garaget och försöker koppla in nån USB grej, men det går inge bra. Är klar med det mesta annars, ska bara hem och duscha och packa. Sen drar vi ner till Jönköping och Elmia! :D
Kommer bli så jävla skoj!

Börjar bli trötter...

-Tvättat 8 maskiner tvätt, torkat och vikt in.
-Tömt minnet på kameran.
-Laddat batteriet till kameran.
-Bränt 2 skivor, håller på med den tredje.

Nu börjar jag bli trött, hoppas jag väl får somna när jag lägger mig. Ska bara bränna den här skivan först.
Måste kliva upp 7 så det blir inte många timmars sömn. Sen är det fullt hålligång tills vi ska fara :)
Ska spela in en försäljningsvideo på en av ponnyerna, fara och lämna kläder som ska sys till, få besök, ta hand om hästarna, packa, ev springa ner på stan en sväng mm..

Godnatt!

RSS 2.0