Trevlig midsommar!

Igårkväll så for vi några stycken till flärken och satt där och snacka skit och eldade böcker. Mysigt :)
Hela förmiddagen har gått åt till att göra sig klar. Men nu sitter naglarna, sminket och kläderna :) Bara håret kvar, men det är en timme kvar innan skjutsen kommer så jag hinner med en paus :P
Det blir grilllning, öl, bastu, badtunna och brännboll idag/ikväll. Det gillas :)

Ha en bra dag allihopa!
Puss

I did it!

Herregud, jag badade igårkväll! Inte bara fötterna utan HELA MIG. Det va nästan skönt ;)






Nu ska jag äta frukost och sen lägga mig i solen :)

Steeeeka!

Det är sol och varmt! Äntligen! Till och med jag skulle tänka mig att bada :)
Nää, ut och steka en stund till innan middagen!

Hemma!

Tillbaka till skogen!
Ska strax gå och lägga mig, får inte sova så länge för det kommer folk hit imorrnbitt. Sitter och väntar på att en auktion ska sluta på tradera bara :)
Det blev inte så mycket shopping, hade lite tidspress :P Men det blev nagellack, lösnaglar, mascara och öl haha :P allt ska användas på midsommar.
Innan vi kom hem så va vi och hälsade på jörgen och ida (det känns som vi alltid är där?).

Godnatt!

Tisdag!

Har precis varit ute och gått med vovven en timme, skönt men det blåste lite.
Nu ska jag sitta och nörda lite vid datorn, fixa iordning mig och sen sätta mig ute i solen och vänta på att mattias ska sluta. Då blir det stan och shopping :D

Puss

Måndag

Låg och gruvade mig hela förmiddagen för att kliva upp, va ju tungen att ringa det hemska samtalet.. Men nu är det gjort och det känns bra igen, för stunden.
Tog en liten sväng med vovven, gick upp mot berget. Men det va så lerigt och massa äckliga grodor så vi gick hem igen. Imorrn ska vi ta en längre promenad!
Annars har jag väl inte gjort så mycke mer. Varit och hälsat på ida och jörgen som vanligt haha :)
Satt och såg filmen "the spy next door" nyss. Den va väldligt mycke sämre än vad jag hade trott :(
Menmen, några dåliga skämt och en väldigt lättsam film va det iaf. Såg "det regnar köttbullar" igår och den va mycke mycke bättre :)
Nu ska jag slå på nästa film och gå och lägga mig!
Godnatt!

Helgen som varit!

Fredag: Var nere på Bergsåker med Peach. hon va myck bättre i sitt ben :) Och vilken ängel hon va! Va även runt på några hästbutiker, Ikea en snabbis och till slut kollade vi även på en hopptävling. Åt lunch på en pizzeria med svingoda pizzor!
Kom hem lagomt till mina lektioner. Första gruppen som är helt nybörjare fick prova trava, vilket dom tyckte va svinkul :)
andra gruppen som är stallvärdinnor hade gymkana. Jag skrattade så jag höll på att kissa på mig! Men dom va superduktiga och jag va nöjd att mitt lag vann. Det slutade med att jag även va helt kladdig av vatten och mjöl, men va fan, man måste ju kunna våga bjuda på sig själv ;)
Hem och duscha och sen ner på stan på förfest. Sen, på nått konstigt vis så blev det så att jag for hem igen och hade fest haha. Men det va roligt att alla ville komma till mig :)
Efter dans, skratt och gamla minnen så rullade vi ut på stan. Råkade gå in på Lex en snabbis, har faktiskt aldrig vart där! Tråkigt att det va så lite folk! Drack xide hallon, mmm sommar! Fortsatte rulla men till slut blev jag så trött så jag somande :P

Lördag: Vaknade halv 2 (oops!). Följde med mattias och Kevin till garaget och bytte multirem på BMWn. For upp till kubbe och kollade när en grävare och en traktor förstörde mattias gård. Så dom har ett stort hål som infart just nu ;)
Åt och fixade iordning mig och for sedan och hälsade på jörgen. Iväg efter ett tag till stan för att träffa alla underbara människor :) Vid 3 for vi på max och handlade för 500 spänn :s
Upp till jörgen igen och käka och kolla när han bytte motor. Gick och la oss vid halv 6..

Söndag: Sovmorgon igen! Mattias vaknade i sista sekunden kan man säga. Vi hann precis till affärn innan det stängde. (I bredbyn stänger affärerna 3...) Det blev frukost på uno x haha! For till Joarn och erika en snabbis, vilket inte verkade vara så uppskattat :P
For och kollade ifall jörgen hade fått dit motorn och det hade han :)
På kvällen hade jag och mattias myskväll med massa godis och chips, haha :)


Byta toppackning!

I Torsdags va jag och lelle hemma hos sandra för att byta toppackningen på hennes bil. Efter lite pysslande, några svordomar och ett fåtal smarta idéer så lyckades vi :)

Bildbevis!





Jättefint eller hur?

 

Sandras katt figge va med och hjälpte till ;)



Borta!



Hade lite hjälp :P




Just nu!

(suddig och mörk bild, jag vet!)



Det ser ut som Mattias och Tina har det mysigt i sängen :) Dags för mig att krypa ner oxå!
Imorrn blir det troligtvis mycke bilder/uppdatering om dom senaste dagarna/helgerna.

Godnatt!


Tillbaka!

Har haft en liten bloggpaus en vecka nu typ. Det va välbehövligt!
Nu är jag tillbaka med nya krafter :)
Vi hörs senare, ska ut och skruva i bilen igen ;)

...

Har....liksom...tappat....lusten...

RSS 2.0