Hela helgen i ett inlägg

Hade tyvärr varken tid eller tillgång till dator på hela helgen. La all energi på att ha kul!
Det kommer säkert bli ett långt inlägg nu, så håll i er ;)

Fredag: Efter jobbet fick jag skynda mig som tusan för att hinna göra mig klar till bion. Vi va 5 st som va och såg premiären på snabba cash. Filmen fick godkänt av mig. Handlingen va lite flummig och luddig men Joel Kinnaman gjorde verkligen filmen sevärd :)
Efter filmen såg tog jag, sandra och pär ut min lilla galant på en runda runt stan. Det hela slutade med att vi diodpimpade min innerbelysning. Nice som fan!
Va ute och snurrade till 1 nångång då vi fick ett infall att fara till Umeå. For och bytte bil och stack hem och packade. Kom till umeå strax efter 2 nångång, blev några varv på stan innan vi for hem till pär och spelade skip-bo och drack vin. Blev lite väl sent så vi kom inte i säng förrän vid 6..

Lördag: Kastade upp oss ur sängen vid 12, lite sega men på bra humör. For in till centrum för att äta frukost på subway. Efter maten blev det några timmars shopping. För min del blev det en tunika, ny skinnjacka, tröja med paljetter, randig mysig tröja, lila sidenkuddar till soffan och lila filt. Råkade säkert glömma nått också. Hem med alla kassar och iväg på affären. Till middag gjorde vi skagentoast som förrätt och varmrätt blev chilimarinerad kyckling med bulgur, fetaostsallad och tacodressing. Jag tror vi åt så vi nästan spydde! Lärde känna en ny trevlig prick vid Max som var vår chaufför för kvällen. Med en vinbox och red bull/jäger i bilen så for vi runt på stan och snackade med folk. Några timmar senare blev det ett besök på NH med duktiga killar som DJs och nån red bull /jäger för mycket. Dansade oss svettiga innan vi drog ut på stan igen. Då for vi runt och sladdade några timmar. Och det va verkligen i varje kurva, hörn, sväng, korsning som fanns. Jag kan säga att jag va lite lätt illamående sen. När vi upptäckte att vi vara ensamma kvar på stan så drog vi oss hemåt för en ny omgång skip-bo. Och för en gångs skull så lyckades jag vinna! Även den här natten hade blivit morgon innan vi kom i säng.

Söndag: Blir väckt av en Max som är äckligt pigg och glad. Nått som vi andra absolut inte var. Trodde fast att jag hade klarat mig när jag steg upp men det ändrades när jag hade varit uppe nån timme. Vi va tvunga att uträtta några ärenden och det va Max som va körduglig, vilket gjorde att han fortsatte köra som natten innan (typ som om han hade stulit bilen) vilket inte uppskattades av oss andra. Lyckades få i mig några strips på MAX som tur va. När vi kom tillbaka däckade jag i soffan direkt. Blir väckt av 2 iskalla händer som tar tag i mig. Inte så uppskattat. Vid 7 på kvällen va vi äntligen tillbaka i Övik, lite sent men vid liv ;)


Den här helgen har varit otroligt bra, rolig och skön. Jag kanske inte va det piggaste i världen när jag vaknade imorse men som tur har den här dagen varit ganska slapp. Nu tänker jag lägga mig i soffan och drömma mig tillbaka till helgen som va...

Det börjar närma sig Fredag

Äntligen Torsdag! Nu är det inte länge kvar tills det blir helg. Börjar bli lite smått oroad bara. Näsan är ibland täppt och ibland rinner det som ett vattenfall. Halsen känns inte 100 heller... Men jag kan väl inte ha sån otur så jag blir sjuk nu när det blir helg? Men med min vanliga otur så är risken rätt stor..

Ja, det är ju torsdag idag. Ingenting gick som det skulle kan man säga. Hittade inte kläderna imorse, kom på jobbet och där va en häst ganska sjuk så det gick före allting annat. Veterinären kom till slut vid halv 11. Så hela förmiddagen tillbringade jag med den hästen istället för att göra det jag brukar göra. Vilket gjorde att allting försenades. Till slut va stallet klart och hästen stod snällt med dropp. 10 liter fyllde vi han med. Vid 4 då jag skulle gå hem så verkade han äntligen lite piggare :)
Ramera hann jag faktiskt rida en sväng idag. Vi höll på i en kvart ungefär och vi lyckades trava litegrann också. Underbara häst! Försökte fixa till hennes man som har vuxit vilt under hennes sjukdomsperiod. Jag samlar krafter till att rida Contessa imorgon, hann aldrig idag. Blir nog en lååång galopptur och förhoppningsvis är det varmare imorgon.

Efter jobbet for jag till bion och pratade med dom. Som tur va så fick vi reservera platser där! Så imorgonkväll blir det att sitta och dreggla i 2 timmar ;)
Sen börjar jag bli lite orolig om jag är lite lätt shoppingberoende. Blev 3 toppar från Gina idag. På rea, som tur va!
Efter det blev det en snabbis på solpalatset. Halvvägs hem kom jag på att jag hade glömt mina smycken där så då var det bara och vända. På andra försöket på att komma hem så fick jag stå och vänta i minst 5 minuter innan jag kunde passera E4an. Då va det utryckning. Jag va lite dum imorse när jag tog leggings på mig och det va -17...
Väl hemma så målade vi taket i köket ett varv. Nu resten av kvällen så ska jag slappa i soffan och äta semlor!
Det har jag förtjänat ;)

När man blir less så tröstshoppar man!

Varför går inte någonting lätt och smidigt för mig?
Va inne för några timmar sen och kollade ifall det fanns biobiljetter till premiären av snabba cash på fredag. Visst, det fanns rätt mycket. Nu när jag gick in och skulle reservera (när jag äntligen fick reda på hur många vi blev) så gick inte det!
Sen verkar det vara så tragiskt så mitt kort är det enda som inte går att använda när man vill köpa biljetterna direkt på hemsidan. Jag ger upp...
Nää, nu måste jag in till bion imorrn och lösa det här, på nått sätt.

Blev så less och tyckte så synd om mig så jag va tvungen att  tröstshoppa sen. Så till veckan lär det komma ett paket som innehåller bland annat dom här:



Blev kär i dom direkt :)
Det blev även ett par neonrosa leggings, fråga mig inte va som föll i mig men jag tror säkert jag hittar nått det matchar bra med.

Nu ska jag verkligen krypa ner i sängen. Försov mig imorse :S Sen jobbat 12 timmar i sträck. Imorgon jobbar jag bara till 4 men efter det verkar det fullt upp ändå. Måla första varvet i taket i köket, maskera garderoben och plocka undan alla kläder, ner på bion och snacka med dom, skulle försöka hinna sola också.
Hmm, det blev lite väl mycket kanske?

Sov sött!


Vart är fredagen!?

Idag har det varit sömngrus i mina ögon hela dagen. Somnade på morgonfikat till och med!
Känner även av att smärtan jag har haft i nacke/axlar är tillbaka. Som grädde på moset har jag också haft huvudvärk. Fredageftermiddag känns fruktansvärt långt bort...

Contessa och jag red lektion ikväll. Eller, vi försökte. Mesta av tiden stod vi mest och tjafsade. Väldigt väldigt tråkigt :(
Känner mig så hjälplös när jag inte vet riktigt varför hon har börjat bråka nu på sista tiden. Men även fast det gick pissdåligt så kan jag inte bli arg på henne. Det är alltid lika roligt och rida henne.
Samma gäller Ramera. Hon är ju så söt så man nästan skulle kunna äta upp henne. Vi gjorde framsteg idag. Hon skrittade på glatt i en kvart i ridhuset. Även lite på korta tyglar. Sen fick hon komma ut och träffa alla gamla kompisar i hagen idag. Hon tyckte det va riktigt roligt och dessutom fick hon sträcka på benen på riktigt för första gången på ca en månad.

Nu ska jag ta hand om mig själv lite. Ska lägga mig i ett varmt bad med oljor, peeling och så vidare. Skönt!
Få se om jag skriver om hästarna senare eller om jag somnar i badet ;)

Lördag, Söndag och Måndag

Jag hade rätt när jag sa att allting kan hända en lördagkväll. Efter middagen hos Sandra (som blev supergod!) så for vi över till mig och käkade efterrätt. Fruktsallad, chokladsås, glass och kakor i massor :)
Sen så råkade vi skölja ner allt med lite alkohol. En cider, några glas vin, en drink... sen va det kört!
Kvällen blev så udda så jag skrattar åt det när jag tänker efter, haha.
Men vi va ett roligt gäng med massa skratt, sång och dans.
Kvällen avslutades på terassen uppe på varvsberget klockan 4 på morgonen. Där stod vi och höll om varandra och tittade ut över stan som badade i ljus. Kallt men väldigt mysigt :)

Sen fick man skylla sig själv dagen efter. Jag va absolut inte den piggaste i stan. Men jag låg och kollade på Two and a half men typ hela dan och käkade fruktsallad haha. Runt halv 7 så kom jag upp så då passade jag på att fara på stallet och hälsa på mina sötnosar. Contessa och jag bråkade oss genom nästan hela passet. Känns inte kul men hon va riktigt fin på slutet så vi får hoppas att det va en bara en dålig dag för oss. Va helt slut när jag hoppade upp på Ramera. Men även där gick jag på en nit. Hon är van att ha mig på marken med henne och nu satt jag helt plötsligt däruppe. Vilket gjorde att Ramera inte alls tyckte det va trevligt att gå. Så efter att försökt locka fram henne så gav jag till slut upp. En stressad och nervös Ramera är inget man bråkar med. Så istället tog vi en promenad vilket va som vanligt gillade :)

Idag har det varit jobb för hela slanten. Även fast jag va riktigt trött och less så fick jag hela dagen och funka. Lektionerna också. Blir nästan lite impad på mig själv.
Idag tog jag och Ramera hjälp av Eva. Jag satt på och Eva gick bredvid. Ramera tyckte fortfarande att det va jobbigt att jag satt däruppe och inte var nere med henne. Men vi kom runt i ridhuset med pigga steg till slut. Min duktiga tjej :)

Jag tänkte göra ett litet inlägg över hästarna jag håller på med, så ni får lite bättre koll. Men det får bli imorgon. Mina ögon kliar av trötthet så jag ska lägga mig på stört!

Godnatt :)

Vissa har turen att klara sig..

Kvällen på Harrys igår va riktigt bra! God mat, trevligt sällskap och dans hela kvällen. Hittade även en ny drink som va riktigt god men det komiska va att varken jag eller nån av bartenderna kunde uttala vad den hette, haha!
Efter krogen blev det att snurra på stan och surra med folk. När jag och Sandra kom hem så slockande vi direkt. Tror vi va hemma vid fem.
Jag hade turen att vakna rätt pigg och glad men den turen hade tydligen ingen annan av oss. Så istället för att ligga i sängen och mått dåligt så har jag gjort några vettiga saker idag. Blev en sväng till affären, även en sväng till elbutiken då jag inte har hittat nån glödlampa som passar min nya lampa. Men nu är det fixat och den lyser :)
Lite städning orkade jag också, fick även nått tokfall och bakade! Tror inte det har hänt på väldigt länge...
Kakorna blev super som tur va!

Nu sitter jag och väntar på skjuts så ska jag till Sandra och äta middag där. Sen verkar det som att det kommer lite folk hit till mig sen och äter efterrätt. Haha, det blir trevligt! Synd bara att lägenheten inte är klar...

Nu ska jag passa på att vila lite innan skjutsen. Det är ju lördagkväll, allt kan ju hända och då måste man vara pigg ;)

/Sandra

Partyfredag!

Den här dagen har jag och Cecilia skrattat oss genom på jobbet. Skönt med fredag och skönt att man kan skratta sig genom en hel jobbdag!
Så dagen har varit bra även fast Cecilia kom till mig kvart över 6 imorse. Vi tog hand om Peach innan vi började jobba kl 7. Lite drygt men vi va tvunga.
Har egentligen inte tid att blogga nu. Kom hem för en stund sen och klev nyss ur duschen. Nu står Sandra där ;)
Sen blir det att göra sig klar, sätta på sig högklackat och gå till Cecilia. Där blir det förfest innan vi far till Harrys vid 8 för tjejmiddag!
Det kommer bli svinkul! :)

Shit, nu är Sandra klar! Bäst att skynda sig!!!


Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig

Eller dagen började som vanligt alldeles för tidigt (enligt mig). Seg som sjutton och det fortsatte även när jag väl hade börjat jobba. Men det kan ha berott på det vacka vädret vi hade idag. -27 grader och blåst! Innan man hade gått ut med 25 st hästar kändes det som man hade förfrusit minst en kroppsdel.
Efter lunch började jag komma igång även fast jag verkligen längtade tillbaka till sängen fortfarande, haha! Men jag väl fick gå hem vid 4 så va jag på så gott humör så jag bestämde mig för att rida en snabbis på Contessa. Vilket fick mig på ännu bättre humör! Vilken dröm hon va idag. Mjuk, följsam, avslappnad och fokuserad. Men det blev ett kort pass ändå. Ville sluta när det gick så bra.

Kom hem och kände att jag ville göra nått med den goda energin jag hade fått så det blev först en kort sväng på stan. Ett par supersköna, svarta, lite tjockare leggings fick följa med mig hem. Även några flaskor vin, så man har på lager till helgens bravader :)

Sen tänkte jag fara hem och göra nått vettigt av all energi och det va där det gick snett...
Istället för att laga den nyttiga maten jag tänker börja äta så blev det drive in med cecilia. Första felet.
Istället för att städa så låg hon och jag som några feta valar i soffan och såg film. Andra felet.
När hon väl gick hem och jag började med disken så kom Erika hit istället. Tredje felet.
Istället för att sen stanna hemma och verkligen ta tag i allt så följde jag med henne ner på stan. Fjärde felet.
Istället för att hoppa i säng när jag väl kom hem så satte jag mig vid datorn. Femte felet.
Nää, det blev inte riktigt som jag hade tänkt va?

Så nu är det på tiden att jag hoppar ner i sängen och sover. Cecilia ringer och väcker mig vid 6 imorrnbitti.
Känner redan att jag kommer vara en död sill då...

Godnatt!

Nytt år och nya möjligheter att hålla bloggen vid liv?

Vi får hoppas det i alla fall!
Ni vet, ibland tappar man suget att göra vissa saker och jag hade verkligen tappat suget att sitta vid datorn.
Sen har jag haft lite svårt att ha tillgång till både Internet och dator. Vi har varit på olika ställen, haha!
Håller på att renovera lägenheten så det har varit lite väl rörigt. Idag hittade jag min kamerakabel så jag kunde föra över alla bilder till datorn. Minneskortet har varit fullt länge!

Ni får börja kika här igen, förhoppningsvis dyker det upp ett och annat inlägg. Även bilder om vi har tur :)

/ Sandra

RSS 2.0