Åh vilken dag!

lala... vilken underbar dag!
Solen sken, hästarna va underbara, jag hann städa skåpet och tvätta schbraken, lektionerna gick super, jag har en underbar pojkvän och till och med busschauffören va glad idag!
lala.. imorrn ska jag till arbetsförmedlingen och snacka lite, för jag kanske ha fått ett heltidsjobb! :) lala..

Puss puss

Old pics








Hela helgen!

Nu är det söndagkväll så det är på tiden att jag uppdaterar om helgens bravader :)

Fredag: Efter lektionerna hade vi instruktörer möte (jobbigt med möte en fredagkväll kl 7). Hann inte vara med så mycket men jag fick en förfrågan som jag måste ha fattat ett beslut för imorrn! Hjälp, jag kan inte välja! sen fick jag skynda mig hem och ta en snabbdusch och kasta på mig sminket innan jag och cecilia for på förfest hos hanna. Även daniel och gänget va där och det va riktigt trevligt. Sen blev det ett litet tjafs om vart vi skulle gå så det slutade med att alla gick på olika ställen, haha! Eller jag, cecilia och hanna orkade inte gå in nånstans utan det blev snurr på stan för oss. Roligt att ha med dom :)
Oops, höll på glömma att jag även hittade lite fint på stan! En par gladiatorsandaler och ett par rosa shorts! :)

Lördag: Fick stalledigt! Och en skön sovmorgon med mysigt sällskap ;) Råkade ligga lite väl länge i sängen så fick superstressa för att hinna i tid till allt! Vid 3 rullade vi iallafall mot Sollefteå. Det blev en dag/kväll med mycke folk, mycke bilar, mycke öl och mycke skratt. Kom till stan tidigt, runt 12. Så det hann även bli några timmars snurr här också.

Söndag: For och fikade med mormor innan jag sen for till stallet. Släppte Agetti i ridhuset och hon sprang och visade upp sig :) Vi lekte även "lekar" tillsammans, nått som hon tyckte va kul!
For till mamma för att äta morsdagsmiddag. Va även duktig och städade bilen :)
Nu sitter jag här hemma och ska städa, men istället blir det film och chokladpudding, haha!

Puss

Ont överallt!

Egentligen skulle jag ha legat i sängen för minst en timme sen. Menmen, ändå så sitter man här. Är troligtvis ledig imorrn så jag får en liten sovmorgon. Måste fixa hästarna imorrnbitti så jag hinner shoppa på eftermiddagen, haha :)

Idag gick det väl sådär och jobba. Det känns som jag har blivit överkörd av traktorn. Så tyvärr blev det inte så mycket gjort. Sprang mest mellan stallet och kliniken. Red Viper (jaa, Robin Hood får äntligen heta Viper igen!) på eftermiddan. Jag va blöt i svett efter 20 min. Det är envis ponny de! Men oj så fin han är och oj så kär jag är, även om vi bara bråkar haha :) Agetti fick tyvärr hamna lite åt sidan idag. Hann inte rida så vi pysslade och myste istället. Jag friserade henne så nu är hon värsta modellen igen ;) Den bruna pälsen blänkte när jag släppte ut henne igen i hagen. I en lerig hage. Utan täcke. I duggregn. Jag tror att jag kommer gråta när jag ser henne imorrn.
Imorrn hade jag tänkt att vi skulle köra ett gympapass, det blir nog bra.

Min bror fyllde 20 idag, så jag är proppmätt efter att ha ätit smörgåstårta hela kvällen.
Så nu ska jag rulla till sängen!

Godnatt

Robin Hood!

Hjälp va slut jag är! Det blev "bara" 13 timmar på stallet. Kommer ha träningsvärk imorrn, vilket inte känns så kul eftersom jag ska jobba då oxå..
Menmen, allt gick bra idag (även om vi hade några lösa hästar) och det är huvudsaken.
Red den nya ponnyn idag, Viper. Eller nu har dom döpt om honom till Robin Hood. Snacka om att det va en söt liten sak! Ivrig och nyfiken och en svätt osäkerhet ;) Det kommer bli en fin och bra ponny om det rids och jobbas med :)
Shit, jag är till och med så trött i fingrarna så att jag orkar inte skriva!
Nu blir det en film och chokladpudding!! :D

Hemma igen!

Har inte kommit hem förrän nu, haha. Och nu ska jag gå och lägga mig för jag ska kliva upp kl 05.00. Tidigt tidigt, men jag ska få jobba! :) Skönt att få lite pengar!

Har iallafall ridit Agetti för första gången efter olyckan och hon gick superbra! :) Imorrn ska Cecilia sköta om hon för jag jobbar 12 timmar.
Nää, nu känner jag att jag börjar prata i nattmössan!

Godnatt ;)

En snabbis!

Är strax på väg till stallet ( jag kan inte hålla mig därifrån!)
Men jag är så sugen på att veta vilka som läser min blogg så kan inte alla lämna en kommentar så jag får se vilka ni är? Är så nyfiken!
Vi hörs när jag är hemma igen :)

Puss!

Agetti och Peach

Åhh, jag kommer somna vilken sekund som helst! Blev tvärtrött.
Dagen har spenderats mestadels i stallet. Longerade Agetti (va superduperfin!!), gick med Peach, drog en Ikeapåse med gräs (duktiga jag), putsade Agettis träns (ännu mer duktig) och hade lektioner. Kollade även på ridskolans nya tillskott. En b-ponny vid namn Viper. Ska troligtvis hjälpa till och sätta igång honom, spännande :) Tänkte fixa och dona här hemma nu på kvällen, men jag orkar inte! Är troligtvis stalledig imorrn så det få bli då istället!
Lyckades även få några bilder på gummorna!



Agetti





Peach försöker se rolig ut!





Kiss me Tiger (Peach)




Helgen!

Haha, har så dåligt minne så jag vet inte vad som hände! Eller jag ska ta det jag kommer ihåg lite snabbt.

Fredag: Min nya grupp red för första gången. Superduktiga va dom! Jag och stallvärdinnorna red ut. Ljust och varmt va det och med massa sång gjorde det bara mycket roligare :) Longerade Agetti för att kolla henne efter olyckan, va inte halt men betedde sig konstigt. På kvällen for jag och cecilia runt och bögkörde, babblade med folk och åt piggelin. Det va ovant men trevligt att ha med henne på en snurr på stan, dessutom hela kvällen!

Lördag: Va bakis på morgonen. Vilket va väldigt konstigt eftersom jag va nykter på fredan. Efter en välförtjänt sovmorgon så blev det stallet. Tog en promenad med Agetti tillsammans med Cecilia/Peach. Hanna kom och hälsade på, mycket trevligt! For hem och tog en powernap och kände mig helt otaggad inför kvällen. Gjorde mig klar och stack iväg till cecilia. For senare och kollade på hannas nya lägenhet. En kväll som skulle va nykter blev väldigt onyktert. For till framnäs och kollade när daniels band spelade (såå bra!), drack öl, träffade både kända och okända folk. Även sandra kom dit på slutet! Kom i säng alldeles försent!

Söndag: Klev upp kl 8 för att göra mig klar till min kusins konfirmation. Trött och bakis, men i tid! Min rumpa domnade bort på kyrkans hemska träbänkar, satt ju där några timmar, for sedan och åt en god buffe så jag trodde jag skulle spricka, hem och tog en powernap, till stallet som jag va ca 10 min i, iväg på en jobbintervju, en fika och hem. Då blev det att slänga sig på soffan. Vaknade imorse kl 6 haha :P

Har några bilder från konfirmationen!









Hanna, Cecilia och Erika ( inte från i lördags )


Några planer

Tänkte bara slänga upp det här lite snabbt. En redovisning om helgen kommer senare när jag har sett klart "pappas flicka" ;)
Har suttit och kollat och tänkt vad jag vill göra i sommar, förutom att jobba. Tänker skriva upp planerna här!


29/5 Sollefteå Big Meet & Cruising
12-13/6 Kubbe Dragracing
2-4/7 Mantorp Gatebil
10/7 En Dag På Strippen, Sundsvall
8/8-15/8 Rhodos

Så, nu har jag det uppskrivet! Det kommer säkert komma till fler saker med det här är jag rätt säker på att det kommer bli av!


En händelserik dag, på gott och ont..

Jaa, det kan man lugnt säga! Jag sa ju igår att det skulle bli en bra dag, och det har det varit fram tills ikväll.
Besiktningen gick väl okej. Ingen ombesiktning med bra att veta på halvljus inställningen och på stötdämparna var det läckage.
Sen blev det en sväng på stan men det va så jäkla varmt så istället blev det en fika med Erika. Så skönt att bara sitta och snacka skit och mysa! Vi drog vidare till EM möbler och provsatt varje soffa och gav dom höjdljudda betyg, haha!
Även fast Torsdagar är min stallediga dag så for jag till stallet en sväng och hjälpte cecilia att mocka ur hagen. Vi gav upp efter ett tag, det märktes ingen skillnad! Istället tog vi hästarna bort till ängen och satt och snackade skit medan dom betade.
En snabbmiddag hemma hos mamma innan det va födelsedagsfika hos lelle :) Tyvärr hann jag bara skära upp tårtan innan fick det hemska samtalet..
Hanna skulle rida ut på Agetti, men ramlat av och fått agetti över sig. Hanna låg på akuten och agetti hade sår på benen. Kastade bara in mig i bilen, till stallet, fixade hästen (som hade ett pyttesår på vänsterfram). Tillbaka in till stan till akuten. Då skulle hanna precis in på röntgen. Satt på nålar i 2 timmar innan vi fick hälsa på henne. Blåslagen som fan men hon levde :)
Tillbaka till stallet för att hämta Hannas bil, det tog bara 2 timmar att få upp låset på den, haha! Tillbaka in till stan, in på BK för att svalka av sig med en glass. Kom hem för ett tag sen. Nu ska jag hoppa i säng så jag kommer upp imorrn, det blir en tidig dag på stallet nu när man har blivit med häst.
Hanna har brytit av bäckenet så hon kommer inte vara på benen på ett tag :(


Puss

Ännu en varm och skön dag

Dagen har varit rätt slapp, mådde piss när jag vaknade. Kanske berodde på att jag knappt sov nått inatt? Men jag har ändå hunnit med att städa hela lägenheten, promenerat, fikat med mormor, jobbat, tagit hand om Peach och handlat. haha, känner mig lite småduktig.
Peach va på sitt toppenhumör. Vi skulle ut och gå i den sköna kvällsvärmen, en lugn och skön promenad. Men icke! Peach stod mer på 2 ben än 4, olika ben hela tiden! Hon skrek, frustade och visade upp sig. Jag tror damen har fått riktiga vårkänslor. Men vi lyckades va ute en halvtimme, sen va jag helt slut på, haha.
Börjar känna mig trött nu, hoppas verkligen att jag kan somna i en vettig tid ikväll. Ska bara duscha först.
Morgondagen kommer bli riktigt bra känner jag.
Besiktning på bilen (den kommer gå igenom!), shopping med mamma, fika med erika.. ja, det känns bra!

Godnatt!

Sommaren är här!

Herregud va varmt det har varit dom senaste dagarna! Underbart! Har försökt sitta ute så mycket som det går så man får lite färg på sig och jag tror jag har lyckats :)
Idag blev det även några timmar inomhus, har städat ut mitt gamla rum hemma hos mamma och pappa. Så nu är allt nedpackad i kartonger, känns skönt. Ska städa förrådet så jag får plats med dom här bara, haha.
Har även varit och ridit nu på kvällen på Agetti. Det är helt omöjligt att rida mitt på dan när det är såhär varmt. Hon va som vanligt på springhumör så efter 45 min försök till ett någonlunda vettigt dressyrpass så fick hon springa av sig på intervallbanan. Sen fick hon sig en skön dusch och efter det gick vi till en äng där gräset hade blivit grönt och fint. Där fick hon stå och beta medans hon torkade. Det är så underbart med sommar och varmt!
Nu ska jag ta en dusch sen funderar jag på att se den nya Beck filmen. Känner mig även sugen på nånting men jag vet inte vad. Ska jag orka gå till statoil? :P

Puss

Jag och uppdatera..

Åhh, ibland går det trögt för mig och uppdatera!
Dom gånger jag har nått att skriva om så hinner jag inte, och dom gånger jag har tid så har jag inget viktigt att skriva om!
Idag har jag iaf varit i stallet och ridit Agetti. Provade ett nytt bett och det funkade super! :) Sen va det möte på arbetsförmedligen, vilket inte gav så mycket. Visste allt redan ;) Råkade gå in på HM efter det och hittade världens sötaste skjorta så den va bara tvungen att följa med hem! Efter det blev det middag på MAX med mattias, janne, emmy, jörgen och ida :)
Blev så mätt så jag har legat och jäst i sängen sen dess! Nu blir det att hoppa in i duschen och sen se en film innan man ska sova. Kort sagt så har dagen varit riktigt bra, undrar vad morgondagen bjuder på?

Puss

Fredag!

Fattar inte hur jag jämt kan vara så trött, sover ju hur mycket som helst!
Har varit ute på en skön promenad i skogen iaf. Det behövdes! Har även hållit på i garaget, ska strax gå tillbaka dit. Man får se vad som händer ikväll, om det blir garaget eller nånting annat ;)
Helst av allt skulle jag vilja sova, haha!


Garagekväll

usch usch för dålig uppdatering! Har ju varit lite halv sjuk hela veckan så man har inte orkat sitta och skriva. Känner mig lite piggare idag så hela dagen har spenderats med cecilia, har typ träningsvärk i magen så mycket som vi skrattar. Kvällen har man varit i garaget och hjälpt mattias och skruva. Kände mig riktigt duktig :)



Bilen!




Tagit bort lite kablar




tröståt lite choklad när det inte gick som jag ville ;)





Försökte göra allting lite mer komiskt :)

Halv seg...

Just nu känns det lite bättre i min förkylning. Ska lägga mig och se en film nu och ladda batterierna så jag orkar fara ut och mocka och pussa på hästarna lite senare :) Uppdateringar om helgen kommer ikväll ;)

Puss

Jag visste det!

Resultatet av en svinkul helg= Förkyld som fan!
Uppdatering om helgen kommer så fort jag känner mig piggare..

RSS 2.0