Orkar inte

Åhh, jag orkar inte blogga!
Är bara trött och slö. Vi hörs när jag har mer motivation.
Puss


Fredag!

Godmorgon!
Gud va jag har sovit gott inatt, tog en liten sovmorgon imorse också. Det behövdes! Känner mig pigg och fräsch nu :)
Vilket är bra för ikväll drar jag med några andra tjejer till Östersund och till Wången. Ska vara där på ULK-kurs hela helgen. Det kommer säkert blir rätt kul men jag lär vara trött när jag kommer hem, haha. Är inte van att lyssna och sitta still så länge, haha.
Kommer nog inte uppdatera därifrån, om jag inte hittar en dator.
Nu ska jag fortsätta packa väskan och göra mig iordning. Ska snart gå på stan med Cecilia :)

Puss

Debatt

Är det nån mer än mig som tittar på debatt?
Haha, herregud!
Det handlar om dokumentären "Kungarna av tylösand". Jag själv tycker att serien är rätt underhållande men inte direkt behövlig. Det konstiga är att alla är så negativa till all alkohol som dricks i programmet. Men hallå, det är så det ser ut i verkligheten! Hur många fester har det inte funnits i Sverige som ser ut precis sådär? Med ännu yngre deltagare? Utan övervakning? Sen spelar det ingen roll om man använder sig av 18 åriga killar eller 40 åriga gubbar, det kommer drickas lika mycket alkohol. Men skulle programmet bli lika underhållande om det hade varit 8 st personer i 40 årsåldern?
Och sen tycker dom synd om personerna som har varit med i programmet! "Har man gått med i leken får man leken tåla", brukar man inte säga så? Alla är över 18 år, alla är därför myndiga. Dom har själva valt att vara med och jag tror knappast dom har blivit hetsade till att dricka mycket eller ha sex. Det är nått dom själva har fått bestämma över.
Nu har dom "vuxna" helt plötsligt fått upp ögonen över att ungdomarna dricker mycket alkohol. Jag kan säga det att säkert 90% som är över 16 har druckit alkohol. Det finns säkert många ungdomar som super sig redlösa varje fredag och lördag. Ligger på en gräsmatta nånstans, helt ensam? Och så har det varit i många många år. Det är ju inget som har kommit som en nyhet nu, bara för att man gör en dokumentär om det. Nått som jag tycker är ännu värre är att var och en under 18 år har börjat med droger. Tunga droger. Är inte det värre?
Nää, jag blir så irriterad. Visst programmet är inte det barnvänligaste men tyvärr så ser det ut i många hus, varje helg.
Lika bra att jag slutar skriva nu innan det blir ännu flummigare.
Vad tycker ni?

Halkbanan

Japp, har kört halkbanan idag. Gick både bättre och sämre än vad jag hade tänkt mig. Fick snurra runt några gånger iallafall :P Men godkänd blev jag och det är det viktigaste, haha.
Nu har jag precis kommit hem från ett möte. Kan säga att mitt huvud håller på att sprängas! Det har varit mycket att på idag. Så nu blir det Idol och senare kniven mot strupen. Tror jag ska ta en kopp te till det :)
Förlåt att jag kanske inte uppdaterar på bästa sätt men jag måste vila mitt huvud nu.

Puss

22/9 2010

Vaknade av mig själv imorse, redan kvart över 7 :) Känns skönt att jag inte lyckas med att vrida på dygnet. Måste ha somnat så fort jag slog på filmen igår, hehe.
Så idag har jag hunnit putsat klart fönstren, diskat bort disken och gjort lägenheten allmänt ren :) Känns riktigt bra! Nu ska jag göra mig klar och sen gå iväg på en jobbintervju :D
Efter intervjun bär det av till jobbet och ikväll kommer mattias!

Vi hörs!

Puss

Lite nytt att se!

Nu har jag laddat hem resten av säsong 7 av two and a half men ( Första avsnittet i säsong 8 kom ut idag!), hela första säsongen av full frys och filmen kommissarie spack!
Har sett two and a half men avsnitten, undrar om man ska fortsätta med filmen?
Tur att jag har köpt många kexchoklad och att jag kan sova lite längre imorrn :)

Godnatt!

REGN!

Varför måste det regna så fruktansvärt mycket?
Tänker inte gå utanför dörren en gång till förrän det har slutat. Man kommer ju bara 5 meter och sen är man genomblöt.
Skulle helst vilja ligga och lata mig i soffan men jag ska nog ta tag i lägenheten istället. Sätta upp några lampor, rensa lite i garderoben, ja sånt som man kan göra när det är pissväder ute!
Jag kanske tar en tur till stallet ikväll, ifall det blir lite bättre väder :)

Puss

Måndagkväll


Äter kexchoklad, dricker te och tittar på Ullared. Hur mysigt som helst :)
Synd att mattias inte är här bara..

20/9 2010

Kan det vara på grund av vädret man tappar suget på att blogga?
Men idag verkar det bli rätt bra väder så jag ska passa på att ta en långpromenad!
Har suttit och pluggat nu på förmiddagen, går väl sådär..

Igår hade jag en effektiv söndag (för att ha varit ute på lördag). For iväg och tvättade min bil plus städade ut den. Hälsade på mamma en snabbis. For och handlade mat och sen kom maria och kevin och åt tacos med oss :) Vi stack senare till erika och johan och såg film där. Vi såg Alice i underlandet, faktiskt mycket bättre än vad jag trodde! For till pappa en sväng och sen va jag, mattias och kevin ute och gjorde goda gärningar :) Kom hem mycket mycket senare än vad som va tänkt :p Vet inte vem av mig och mattias som somnade först, men fort gick det!

Nu ska jag äta upp tacosen som blev över :)

Lördag

Det blev bowling igårkväll, och det gav oss många skratt!
Senare blev det snurr på stan på det trevliga underlaget. Ibland kan det va härligt och ha en 740 :)

Vad händer idag?
Jag, mattias och Kevin har varit en sväng på stan och vi ska strax tillbaka. Mattias ska klippa sig kl 2 och jag ska köpa hårfärg. Ska försöka hinna färga det idag så jag kan sätta in löshåret :)
Ikväll blir det fest hos mig och sen utgång på framnäs :)

Ha en bra lördag!
Pusss

Fredag!



- Riskutbildning. Fick sluta tidigare :) Nu vet jag varför jag inte har börjat plugga. 2 timmars utbildning och höll på somna hela tiden :P

- Rösta!

- Luncha med Paulina :)

- Rida och ta hand om Peach

- Jobba

- Kvällen?
Vad ska jag göra då? Bowla? Utgång? Hemmafest? Fara ifrån stan och ta det lugnt? Sitta hemma och ha mysigt? Haha, vad ska jag välja?


Ska ni rösta?

Torsdag!



- Tvätta! (Har redan hunnit tvätta 5 maskiner och städat tvättstugan)

- Körlektion (dubbel dessutom!)
- Putsa fönstren (ser knappt ut!)
- Laga middag (måste sluta att äta ute jämt :P)
- Möte
- Hitta en fin present åt cecilia
- Födelsedagsfika hos cecilia

Vad ska ni göra idag? :)

Godnatt

Usch va trött jag är!
Nu blir det keso på hårdmackor, älskar det!
Sen sängen :)

Puss

En ny vecka!

Märks det att jag inte har nån motivation till att skriva?
Det är så mycket och tänka på i veckan, möten, träffar, körlektioner, plugg och nu har jag precis blivit konsulent för oriflame.
Blev uppringd för några timmar sen och kom nyss hem från ett möte. Så nu ska jag sälja oriflame :) Det känns jättespännande :) Bara på en vecka nu har jag 3 träffar inbokade :)

Helgen va sjukt kul!
Fredag va det tjejfest hos cecilia med vin och sexspel.
Lördag var det garaget på dagen och fest på kvällen (i garaget). Det blev även singstar, kortspel och lite för mycket sprit, hehe.
På Söndag va det en slappdag. Satt och spelade lego indiana jones 2 med maria hela dagen, haha! Killarna fick jobba på i garaget.

Idag har jag pluggat och tränat lite. Det känns verkligen att jag måste komma igång lite! For till mamma och satte upp lite möbler åt henne och sen som sagt va det möte på UH.

Börjar få ont i huvudet och är trött i kroppen så det blir sängen alldeles strax.
Imorrn blir det mer plugg, optikern, hålla en lektion och ett nytt möte :)

Puss

Söndag

Åhh, alla mina inlägg från helgen har inte kommit upp. Tråkigt!
Orkar inte sitta vid datorn så ni får höra allt imorrn.
Ska fortsätta spela tvspel som jag har gjort hela dan :P

Puss

Fredag

Ska sätt igång och plugga nu, sen blir det lite mek med bilen, jobb och sen fest.
Joo, den här fredagen kan ju bli helt okej :D

Puss

Nu är det gjort...



Till salu... :(

Härliga Torsdag!

Gick och la mig tidigt igår, eller rättare sagt, somnade utslagen på soffan. Vaknade kl 3 inatt, pigg som en lärka. Såg en film, låg och tog en funderare, hostade upp hela magen kändes det som ( har hostat sen jag va utomlands, när ska det sluta?. Tror jag somnade vid halv 6. Hade ställt väckaren på halv 8 men tydligen hade jag lyckas stänga av den. Vaknade till och kollade på klockan. Fan, jag ska ju va på skolan om 20 min! Haha, men fan va snabb jag va! Även fast det rann svett om mig, stressad till tusen och med drickyoghurt i halsen så gick det förjävla bra idag :)
For hem till cecilia efteråt, därefter till stallet för att hålla hopplektion för henne och Peach. Förra veckan så gick det ju inte så bra för dom, men gud vilken skillnad det va den här veckan. Dom såg ut som riktiga proffs :P
För nu har peach lärt sig lyfta på fötterna och cecilia har lärt sig rida!
Efter lektionen for vi in till stan och mötte upp Paulina och åt lunch med henne på Waynes. Riktigt gott va det!
Nu ska jag gå och hämta ut ett paket och sen ska jag hinna städa och göra middag till mattias innan han kommer.
Ikväll ska vi nog hålla på med galanten :)

Puss

Struliga dagar

Hann precis hem innan jag fick besök, trevligt trevligt :) Har fått i mig middag nu också.
Inte nog med att jag stressar runt så håller jag även på bli förkyld. Borde nog gå och lägga mig strax. Annars har jag haft trevliga dagar, veckan har gått supersnabbt tycker jag! Redan Torsdag imorrn!
Jag har pluggat, hunnit med en massa ärenden, fikat med vänner, hälsat på vänner. Känner att jag har varit lite dålig på sånt ett tag :(
Jobbade ikväll. Det är kul att träffa "mina" barn men just nu är det bara drygt för precis allt strular. Det ska ändras och bytas, än hur man gör så blir alltid nån förbannad. Man är helt slut på när man kommer därifrån.
Imorrn ska jag plugga en sväng på förmiddagen sen är resten av dagen oplanerad. Känns rätt skönt. Ska väl rensa upp i lägenheten, kanske även träffa några vänner. På kvällen kommer Mattias, det blir mysigt :)
Nää, in i duschen och sen blir det sängen!
Godnatt på er alla!

Onsdag

Har haft fullt upp dom senaste dagarna och när jag kommer hem på kvällarna vill jag bara sova :)
Ska försöka hinna med att uppdatera allt ikväll när jag kommer hem. Tyvärr är ju en del lite hemligt så allt får ni inte veta :P
Nu ska jag käka lunch, städa klart och sen springa ner på stan!
Vi hörs!
Puss

Godnatt!

Det blir ingen bättre uppdatering än såhär idag.
Har precis kommit hem och nu ska det bli en varm dusch, en film och mys med mattias! Vi hörs imorrn :)
Puss

Tisdag

Nu är man vaken, har sovit som en kratta inatt..
Bäst att ta vara på dagen och göra så många ärenden som möjligt ;)

Ha en bra dag!
Puss

Sandra filosoferar

Jag har ingen koncentration till att plugga. Jag är för rastlös till att se på tv.
Sitter mest bara och funderar på livet och så.
Folk kan ju växa ihop, men även (och vanligare) växa isär. En sak jag fascineras av det är det här med mogenhet hos människor. Det finns människor som är över 30 men beter sig som 14 och tvärtom.
Min pojkvän är 2 år yngre men jag tycker att han är mer mogen än många andra. Några i min egen ålder tycker jag har blivit väldigt omogen. Finns det en viss ålder när det bestäms att man blir mogen eller inte? Det är frågan det..
Jag fyller 23 år om några månader. Jag klarar av att ta hand om mig själv, står för mina konsekvenser, tar ansvar för det jag gör och inte gör. Är jag mogen då?
Människor som inte kan ta ansvar för sina handlingar, inte tar ansvar och som tänker endast ( då menar jag endast!) på sig själv tycker jag inte är speciellt mogen.
Men för det säger jag inte att man inte kan ha lite barnasinne kvar.
Mmm, nu har jag fått nått att fundera på..

En helt vanlig måndagkväll

Har varit på affärn och köpt massa vindruvor och morötter med dipp!
Sitter och ser på halv 8 hos mig, tycker det är så mysigt program :)
Frågan är vad man ska göra sen? Plugga? Spela tvspel? Se på tv? Städda?
Vad tycker ni?
Puss

Gårdagens shopping





Båda från HM :)

Stressig morgon :P

Hade det så mysigt imorse när jag låg och filosoferade i sängen. Helt plötsligt kom jag på att massa papper skulle ha varit inskickade idag!! Klädde bara på mig, sprang ner på stan, ner till bussen. Åkte till ändhållplatsen, halvsprang till stallet. Fick chefen att fylla i mina papper, sprang tillbaka till bussen (ca 1 km) åkte till stan och postade brevet. Haha, nån skulle ha sett mig! Kan ju inte sett klok ut! Gick även och kollade på en liten födelsedagspresent till min kusin :) Har precis kommit hem, vrålhungrig. Tror jag ska göra lax och potatis till lunch! :)

Puss

Neej!

Nu blev jag deppig...

Tröstar mig med en till film..

Recept på en bra söndag!

2-3 st vänner
1-2 st bra filmer
1 marabou digistive
1 marabou polka
1 liter cola zero
1 box kinamat
1-2 ps3 spel


Det här kommer bli en slapp och mysig söndag! :D






Min humor är låg


Hahaha!

http://www.youtube.com/watch?v=IKZJM737Zl0

Lördagkväll!

Ikväll ska vi primärcruisa med Opeln!
Det ska bli riktigt roligt, och vi får hoppas att det inte blir så kallt ute, det är ingen bra värme i den bilen.
Så nu ska jag fortsätta dricka vin och göra mig klar, vi kanske ses ikväll? :)

Puss

Lördag!

Idag har jag typ inte planerat nånting! Vet ni hur skönt det känns? Första helgen på många många veckor som är helt fri. Egentligen skulle jag upp till sommarstugan och hjälpa till att vinterstäda den men jag ångrade mig och stannade hemma. Så nu har jag och mattias tagit en lång sovmorgon (mattias sover fortfarande..). Jag tänker göra mig klar och sen funderar jag på att gå ner på stan och bränna lite pengar :) Ska nog möta upp söta Paulina för en fika/lunch också!
Sen får vi se vad kvällen erbjuder :)

Ha en bra dag ute i solen allihopa!


Min kväll

Innehåller vin, tvspel, kortspel och några goda vänner. Det kommer bli en nice fredagskväll :)
Vi hörs imorrn!

Puss

Fredag!

Lovade mig själv en riktig sovmorgon idag, och den blev lång, haha!
Vaknade för en timme sen typ.
Igår efter körskolan så tog jag bussen till stallet och red Peach. Det va riktigt mysigt och skönt att man har kommit igång lite med ridningen. Skulle egentligen ha badat henne men det kändes dumt att hon skulle få stå inne flera timmar själv i stallet. Mockade hagen istället :) Tog bussen tillbaka till stan, köpte världens godaste macka på UH och gick tillbaka till det nya resecentrumet. Skitfint och fräsch va det! Slipper man stå ute för att vänta på bussen. Tog iallafall bussen till Bredyn, ville träffa mattias :) Vi for och träffade john en sväng och sen for alla (jag, mattias, john, janne och backman) till mattias och spelade little big planet. Såå roligt spel :) Efter det blev det 500 tills väldigt sent. John lyckades iallafall vinna :)
Nu blir det lunch och strax hemgång till stan.

Pusss






Godnatt!!



Nu ska jag krypa ner hos mattias :)
Sov gott allihopa!

<3



Gud va tiden går fort. Idag är det 6 månader. Älskar dig!

Godmorgon!

Undrar vad man ska hitta på idag då?
Hade väl tänkt plugga lite teori iallafall. Jag ska få ta hand om Peach idag så det kommer bli mysigt :) Lär väl bli där ute hela eftermiddagen, har ju inte så mycket annat för mig.

Ha en bra dag!

Pigg och fräsch

Det känns som jag inte har nått vettigt och skriva om.
Kan ju berätta att jag har ändrat på min kost lite, och shit vilken skillnad det blev! :) Nu känner jag mig mycket piggare och fräschare i kroppen. Även fast jag inte har hållit på så många dagar är det ett tydligt resultat. Så, hej då allt socker!
Kommer även ha träningsvärk imorrn. Har gått och sprungit som en tok idag (hade inte varit tänkt så menmen), haha, det kan ju inte skada. Gjorde ugnsstekt falukorv när jag kom hem, herregud va gott :)
Nu blir det att sätta på en Irene Huss film och somna in!

Godnatt!

Några få bilder från Rhodos!






















Måste be om dom andras bilder också, min kamera av ju upp i 2 dagar :(

Onsdag

Guud va jag känner mig duktig som lyckas ha vänt tillbaka dygnet! Har klivit upp strax efter 6 två dagar i rad nu, haha.
Har följt med mattias och besiktat Opeln nu på morgonen, och vet ni, den fick bara 3 st tvåor :)
Alla tre handlade om bromsarna, som vi visste.
Nu ska jag ta och äta frukost och sen bege mig till körskolan.

Ha en fin dag!

RSS 2.0