Stallet hela dagen!

Jag kom precis hem från stallet. Här varit där i 4-5 timmar? och inte gjort ett skit typ. Jag har hållit lektion för cecilia, vilket va rätt kul. Hon fick lite lite trav- och galoppbommar och sedan avsluta med studs. Peach tyckte det va onödigt och lyfta på hovarna så hon drog med sig bommarna hela tiden. Men sen när det blev studs då jäklar! Äntligen lyfte hon på fötterna och samlade ihop sig.
Men som sagt, resten av tiden har bara varit dötid för min del :P
Ska väl ta tag lite saker här hemma. Plugga, vika in tvätten och handla. Blev så jäkla sugen på grekisk sallad så det blir nog det till middag :)

Puss




Peach

Jaha!

Tänkte ladda upp lite bilder från Rhodos men datorn vill inte vara med.
Det är som vanligt de..
Jaja, ni märker ju när bilderna kommer upp. Ska fortsätta tvätta nu!
Puss

Några dagars uppdateringar!

Mitt Internet gav upp igår när jag kom hem, men nu funkar det igen!
Så nu blir det några dagars uppdateringar.

Lördag: Efter stallet så gjorde vi oss klar och for iväg och käkade med Mattias A, paulina, maria och kevin. Mysigt :)
Efter det for vi hem till mig där det blev öl, tvspel och sällskapspel. Senare blev det att några drog ut på krogen och vi andra for ner på stan. Kom hem alldeles försent!

Söndag: Skulle upp kl 9 men kom inte upp förrän strax innan 11. Hela eftermiddagen så skruvade jag och mattias i opeln. Men nu är den klar för besiktning på onsdag!! :) Käkade middag och drog sen upp till junsele. Det kändes väldigt givande att åka 10 mil enkel väg för att vara där i 20 min. Men vi hann fika iallafall, haha!
Åkte till mellansel och tittade på lelles bil, den såg helt okej ut :) Sen va jag och mattias så trötta så det blev CSI och tortillachips resten av kvällen!

Måndag: Skulle upp tidigt men det blev inte så. Kom iväg på körskolan och även idag gick det bra :) Gick ner på stan en snabbis och träffade Ida och sen iväg till cecilia. Umgicks med henne hela eftermiddagen och nu på kvällen har jag hoppat in och haft lektioner. Riktigt kul men jag är trött nu! Kom hem för en timme sen och nu blir det plugg, dusch och packa ihop alla kläder som ska tvättas imorrn. Har tvättid kl 7 på morgonen. Jag undrar när jag få somna ikväll...

Puss

Hinner inte!

Har bråttom nu!
Berättar allt om gårdagen när jag kommer hem ikväll!
Puss

dags att spela lite!

Det gick riktigt snabbt och bra att jobba imorse :)
Har hunnit vara hemma några timmar och sovit och ätit. Ska spela lite ps3 nu och sen ska jag tillbaka till stallet en snabbis!
Puss

Jag börjar bli gammal..

Nu är man hemma och nyduschad.
Jobbet gick riktigt bra idag. Påbörjade även jobbet jag ska göra imorrn, men blev för hungrig för att orka göra allt :P
Det va väl tänkt att det skulle vara fest ikväll men jag orkar fan inte. Nog för att jag börjar kl 7 imorrn, men det måste vara nått fel på mig. Hade helst av allt legat i sängen för flera timmar sen, det är inte likt mig. Absolut inte när det är helg. Ska ta mig i kragen och vara social med mattias och några kompisar i nån timme innan jag tippar i säng.
Imorrn blir det jobb på morgonen, kubbe på eftermiddagen och fest på kvällen. Det känns nice :) Mattias har tagit med sig ps3 så nu har vi lite roliga spel att spela, även singstar :)

Puss

Fredageftermiddag

Har haft en rätt härlig dag än så länge. Va några timmar på stallet och sen blev det att kika i lite olika affärer. Man har aldrig tråkigt när man är med cecilia ;)
Jag fortsatte även att städa lägenheten, så snart är den helt ren.
Jag har precis ätit lunch och dessutom klickat hem lite löshår, det känns nice! Ska skicka in nån jobbansökan nu innan jag drar iväg på jobbet.

Puss!

Ingen sovmorgon

Det blev ingen lång sovmorgon idag. Cecilia ringde och väckte mig för ett tag sen och nu bär det av till stallet.
Känner mig iaf piggare idag, även fast jag har sovit dåligt.
Vi hörs!
puss

En mysig torsdagkväll

Körlektionen idag gick bra. Huvva va nervös jag va innan. Det va en månad sen jag körde sist. Herregud va tiden går fort!
Det blev en sallad till lunch tillsammans med mamma innan vi började klippa hennes hund. Men nu är han klippt, både pälsen och klor. Nybadad är han också, han luktar jättegott :)
Tog sedan en timmes power nap, det kändes som huvudet skulle sprängas. Fick i mig alvedon men inte någon mat. Mådde piss. Stallet är alltid ett ställe man mår bra på så jag for en sväng dit. Pussade lite på Peach och Agetti, plus fixade deras hage. Som jag trodde va jag mycket piggare är jag åkte därifrån. For direkt och tog en latte med söta paulina. Satt flera timmar och snackade skit, myys :) Träffade även på lite fler kändisar och på slutet kom Mattias A och gjorde oss sällskap. Följde med han på kvantum och jag hann bara in på affären innan jag börjde kallsvettas, må illa, skaka och fick världens huvudvärk. Tog alvedon nu när jag kom hem och det känns bättre på en gång. Vad kan det va för fel?! Är less på att gå och vänta på att jag ska bli sjuk, antingen kan det bryta ut eller så försvinna. Jag har världens abstines också, har ätit minimalt lite socker dom senaste dagarna. Jag känner mig otroligt duktig som klarar av att avstå, men kroppen vill ha socker NU!

Godnatt!

Torsdag

Usch va trött jag är! Tycker jag har sovit så länge men tydligen inte. Håller ju på att bli sjuk så kroppen behöver nog lite extra sömn.
Jag har precis käkat frukost så nu ska jag bara göra mig klar och sen gå till körskolan. Blir där till lunch typ och då ska jag vidare till mamma och klippa hennes hund, drygt!
Resten av dagen är fortfarande oplanerad, få se vad som händer :)

Puss

Godnatt!

Hann med en väldans massa idag!
Kom ju med på en grillfest efter jobbet också, mysigt :)
Men det bästa med kvällen är att mattias helt plötsligt dök upp i stan :)
Så nu ska jag mysa ner mig i sängen med honom och titta på Fångarna på fortet <3
Ska upp tidigt imorrn så godnatt alla!
PUss

Onsdag- regn regn regn!

Herregud vilken tråkdag! Det är kallt och det regnar. Sitter och dricker min yoghurt och funderar på vad jag ska göra idag. Alla räkningar är betalda och fixade. Funderar på att ta en promenad nu, måste ändå till sopsorteringen och slänga en massa. Bära ner resväskorna till förrådet borde jag göra också, även städa litegrann. Jobbar även 3 timmar idag :)
Haha, det verkar som jag får fullt upp ändå!

Puss

Nu ger jag upp för idag..

Usch, känner mig inte fräsch just nu. Ont i halsen, hosta och fryser som fan. Men det har blivit en hel del gjort ikväll. Hjälpt mamma och städa ut i huset, men det är fortfarande mycket kvar. Har varit och handlat, så nu är inte kylskåpet helt tomt ;) Har även sorterat all post (betala räkningar gör jag imorrn), packat upp alla väskor och fixat allt som va i dom. Märkte att jag måste köpa mer galgar, igen..
Men nu när jag går och lägger mig så ska jag läsa IKEA katalogen, kommer säkert hitta massa fint :)
Men först, fångarna på fortet, yogurt och frukt!

Puss

Gotland

Torsdag: Det tog oss hela dan och flyga ner till visby. Vi satt 6 timmar på arlanda mellan flygningarna. Men jag lyckades sova bort några timmar :) Det blev även en hel del kortspel. Väl nere så for jag, mattias och markus runt och snabbkikade på stan, lärde oss att hitta på dom viktigaste platserna osv.
När stina hade slutat så beställde vi pizza och halvdog framför tvn i deras supersköna soffa!

Fredag: Jag och mattias klev upp tidigt för att skjutsa stina på jobbet, så vi fick använda bilen.
For in till visby, gick innanför murarna och kikade lite och sen blev det lite shopping. Både jag och mattias hittade en del på rean. Mattias fick med sig ett par snygga shorts och jag hittade en klänning, svarta trekvarts jeans och leggings med skinndelar på ( blev helt kär i dom!). Har tyvärr inga bilder på det. Mattias köpte även ett par nya skor både till han och mig. Tack älskling! Jag fick ett par perfekta höstskor. När klockan slog halv 1 så va vi lite rastlös. Vi skulle hämta stina kl 18 och båda va less på att gå på stan. Vi hittade en karta och satt och kollade lite. Helt plötsligt så hade vi bestämt att fara till lojstahed och titta på gotlandsruss. Vi hittade rätt direkt, men när vi kom fram såg vi bara en tom hage. Vi började gå längs staketet men vi gav upp rätt fort. Gick tillbaka och tog bilen och körde en bit. Inga hästar. Vi började ge upp hoppet. Till slut hittade vi en liten skogsväg som vi körde in på och där, där stod dom :)







Jag tror vi stod där i en timme och knäppte kort, klappade hästarna och bara njöt :) Till slut va vi så hungriga så vi va tvunga att åka. Tog kustvägen tillbaka och åkte igenom Klintehamn och Tofta. Det va så fint!
Kom tillbaka perfekt i tid så markus hade slutat. For hem, åt middag, drack öl och spelade kort till sent :)

Lördag: Stina skulle upp och klippa och tvätta hundarna så det blev bara jag, markus och mattias som fick hitta på nått. Vi for tillbaka till Tofta för att köra crosskart, men det va både jävligt dyrt och lerigt. Så vi bestämde oss för gokart istället. Jag har aldrig kört det så jag va skitnervös, haha. Men det gick bra, jag körde 2 omgångar medan killarna körde 3. Alla va nöjda och glada när vi for därifrån. Mattias hade dagens bästa varvtid (53, nånting sekunder. Banrekord va 52, nånting). Markus hade bästa mellantid och jag förbättrade min varvtid på en halv minut, haha!





Sen tyckte jag att vi skulle äta glass! Så vi for till glassbaren, Sveriges största glassbutik eller va det nu va :P Supergott va det illafall! For hem och gjorde oss iordning och sen blev det middag på munkkällaren. Det va supergod mat! Jag och stina hade tänkt stanna kvar där sen men vi va så jäkla trötta! Så istället for vi hem och tittade på film, det slutade med att alla sov i soffan :P

Söndag: Jag och stina lyckdes övertala killarna att fara och shoppa men när vi väl kom in till stan va allt stängt. Det småregnade också så vi va inte så sugen på att göra nån utflykt heller. Så vi for och hyrde 3 filmer och handlade massor av nötcreme och annat godis. Sen for vi hem, gjorde tacos, såg film och åt godis. Nice söndag!

Måndag: Klev upp tidigt och sa hej då till stina. Vårt plan skulle inte lyfta förrän halv 5 så vi pasade på att gå på stan en sista gång. Jag hittade lite underkläder och en oversize tröja på bik bok. Åt en sallad som lunch och tog en taxi till flygplatsen. Flygresorna gick rätt bra den här gången också, plus att vi bara behövde vänta en halvtimme mellan flygningarna den här gången. Det blev käk hos mattias mormor och morfar innan vi kom till kubbe.
Nu kommer jag iallafall hinna packa upp innan nästa resa ;)

I kubbe!

Det blev inte så mycke uppdateringar på gotland, som ni märkte. Är hemma nu iallafall, eller jag är i kubbe :) Kommer till stan nån gång i eftermiddag/kväll. Då blir det att fara tll mammas och pappas hus och hjälpa dom att städa ut det. Sen fara hem till lägenheten där jag inte har varit på 3-4 veckor? Haha, har tydligen ett berg med post iallafall. Jag lär ha ett berg med damm också..

Kika in strax igen, då kommer ett långt inlägg om gotland!
Puss

Framme på gotland

Gotland  är nice! Flygresorna gick bra, det enda tråkiga är att det regnar här just nu..
Imorrn blir det shopping för hela slanten!! :D
Nu: Pizza och Tv.

Puss

Mattias fick...



Ett ps 3 av mig i födelsedagspresent! Köpte även 2 dosor och ett spel. Jag hoppas han är nöjd :)

Onsdag!

Nu bär det strax av till stan igen. Det blir lite shopping innan jag börjar jobba kl 4. Direkt efter jobbet drar jag och mattias ner till Älandsbro och imorrnbitti sticker vi till Gotland! Det ska bli mysigt :)
Kommer hem på måndagkväll eller nått.

Vi hörs!
Puss


Tisdag

Har varit i stan typ hela dan idag. Köpte 2 par skor och en tunn tröja. Det blir nog en sväng imorrn oxå ;) Hittade även en present till mattias, hoppas han tycker om den ;)
Nu ska jag fortsätta vara sur för att mitt rhodosinägg försvann, även fortsätta tvätta och packa kläder och senare gå ut och hjälpa mattias i garaget.

Puss puss

Faaan!

Hade skrivit ett långt jävla inlägg om dom första dagarna på rhodos och allt försvann!

Fan fan fan

Måndagkväll

Nu är vi hemma igen efter en mysig dag i Junsele :) Har även varit in på affärn och köpt massa godis och dricka för att kunna ha myskväll ikväll! Har börjat packa upp resväskan och tvättat kläder. Känner mig lite småstressad för den ska ju snart vara packad igen. Nu ska jag gå och träffa lite kompisar och imorrn blir det stan nästan hela dan, måste shoppa litegrann :) Plus att jag måste leta en födelsedagspresent till mattias! På onsdag ska opeln besiktas, mattias fyller år och jag jobbar. Sen far vi ju på kvällen. Så det kan bli dålig uppdatering framöver!

Puss

Hemma i kalla Sverige!

Nu är jag hemma igen! Kom hem inatt och slocknade direkt! Nu är jag pigg igen (även fast jag är sjuk). Så jag ska hoppa in i duschen, käka frukost och sen bär det av till junsele och hälsa på mattias mormor och morfar! :) Vet inte hur jag ska klara av att vara ute bara, håller ju på att frysa ihjäl :(
Allt om Rhodos kommer senare!

Puss puss

Hej då!

Nu blir det inga fler uppdateringar. Ska strax äta middag och sen blir det countryfestivalen en sväng innan vi rullar ner mot sundsvall. Ni märker väl om jag uppdaterar nått i veckan annars hörs vi nästa söndag :)

Puss puss

Fredagkvällen...

Jag skulle inte dricka igår.
Jag skulle inte fara på krogen.
Jag skulle inte äta fyllekäk på max.
Jag skulle sitta hemma med mattias och mysa.

Kvällen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Hade tänkt vara hemma och mysa med mattias men istället blev det kinamat med sandra och lelle. Förfest hemma hos lelle. Sen krogen med en massa folk och redbull/jäger. Avslutade kvällen med max. Haha, jag är helt hopplös!!
Som tur är mår jag hur bra som helst idag, förutom att jag har en fruktansvärd resfeber,hehe.
Ska börja dagen med en dusch och packa ner det sista i resväskan :)

Vi hörs!

Dagens shopping!



Gina



Gina



Gina



HM

Stress!

Puh, jag är helt färdig. Va på stallet rätt tidigt imorse, red och fixade lite. Sen fika hos mormor, efter det blev det banken och fixa euro. Vilket jag kunde göra i automaten :) Haha, men jag mitt klantarsele höll på flera gånger innan jag fick det och funka. Okej, jag är blond. Sprang in på arbetsförmedlingen och lämnade lite papper och efter det blev jag så shoppingsugen! Sprang in och ut i lite affärer och kom hem med litegrann (visar sen). Nu har jag städat upp här hemma och diskat. Nu börjar det jobbiga. PACKA! Har slängt ut kläder på fulla sängen men jag vet ändå inte vad jag ska packa. Kommer ändå glömma hälften. Jaja, lika bra att fortsätta!

Puss

torsdagkväll!

Det verkar som det blir ett bra avslut på denna kväll. Har varit duktig och pluggat typ halva dan, sen blev det stallet en sväng. Det blev ingen ridning idag. Tyckte att Molly förtjänade lite vila och Rameras öga va igensvullet. Men imorrn blir det nog stallet halva dan iaf!
For hem till pappa och övningskörde lite med han, fan va bra det gick!
Nu ska jag lägga mig i soffan och titta på nått bra innan jag går och lägger mig. Önskar att Mattias va här men han kommer imorrn! :)

pokonis

På bättre humör nu! :)

Har börjat förbereda inför resan nu.
Sminkväskan är rengjord och sminket är fräscht, satt in större minneskort i kameran och batteriet är på laddning. Mp3n är fylld med bra musik och även den är på laddning.
Resväskan är framtagen och nu börjar ångesten "vad ska man packa"?!
Men jag lugnar mig lite med det, går istället ut i solen igen och fortsätter plugga :)

Längtar...

Søndag 08.08.2010

Natt kl 21 – kl 3

Klarvær 26° Laber bris, 7 m/s fra vest

Klarvær. Laber bris, 7 m/s fra vest. 0 mm nedbør.

Morgen kl 3 – kl 9

Klarvær 25° Laber bris, 7 m/s fra vest-nordvest

Klarvær. Laber bris, 7 m/s fra vest-nordvest. 0 mm nedbør.

Dagtid kl 9 – kl 15

Klarvær 25° Frisk bris, 8 m/s fra vest-nordvest

Klarvær. Frisk bris, 8 m/s fra vest-nordvest. 0 mm nedbør.

Kveld kl 15 – kl 21

Klarvær 27° Frisk bris, 9 m/s fra vest

Klarvær. Frisk bris, 9 m/s fra vest. 0 mm nedbør.


alltså va fan!

Känner att jag inte är på mitt bästa humör idag. Och grannkärringen gjorde det inte bättre precis.
I vår tvättstuga bokar vi 3 timmar/pass. Det är bara den som har bokat som kommer in i tvättstugan under den tiden. Sen finns det ett separat rum som är olåst där torkskåpen står. Den som har tvättat har rätt till att torka sina kläder där en timme till efter att tiden har tagit slut (står klart och tydligt på dörrarna).
När jag står och hänger över kläderna (ett torkskåp vägrade funka och det märkte jag lite sent) kommer en kärring och frågar vänligt om jag hade nycklarna på mig. Visst, svarade jag men funkar inte din? Jo jo, men vi tänkte gå in lite tidigare eftersom du redan va klar där, svarade hon.
Så jag öppnade tvättstugan åt dom, klockan va typ 10 i 10. Min tid slutar kl 10. När jag kommer upp kom jag på att tvättmaskinerna tar ca 45 min att bli klar och nu när hon gick in tidigare så kommer dom bli klar ännu tidigare. Men hon vet ju att jag har rätt till att torka mina kläder i en timme till, tänkte jag.
För att vara lite extra vänlig så gick jag ner i torkrummet 20 i 11 för att se om mina kläder va torr. Då kunde ju kärringen hänga in sina lite tidigare också. När jag kommer ner så ligger mina kläder huller om buller i en hög utanför torkskåpet!
Jävla kärring alltså!!
Så tyvärr, mitt humör kommer inte vara på topp idag...

nejnejnej!

Har sovit i 2 timmar, det är varmt, jag har svinmycke tvätt och jag är bakis(?).
Snart är tvätten klar och då ska jag lägga mig ner och dö ett tag i soffan.
Vi hörs!

Taggad? Jag?

Det blev lite stressigt imorse. Cecilia ringde och väckte mig och vips så va man på stallet. Råkade bli där lite väl länge, jag som skulle göra så mycket annat idag.
Hann ändå på affärn, apoteket, lämna in en jobbansökan och gå till körskolan. Men på körskolan hittade jag ingen tid som passade :(
Jaja, har precis kommit hem och kastat i mig lite mat. Nu blir det duschen och lite fix för om en timme ska jag vara nere hos hanna. Jag som är astrött plus att det regnar ute...

tagga tagga..

Haha!


http://www.youtube.com/watch?v=EnCWKGjLJjA


Godnatt!

Dagens ridning 3/8

Ramera: Red henne tillsammans med några andra för jag tänkte att hon skulle bli lite lugnare och slappna av mer. Men tjihi fick jag. Om det va möjligt så blev hon ännu mer töntig. Skulle inte gå fram, tvärnitade, tvärvände, småstegrade och backade. Till slut lyckades hon snubbla på sig själv så hon vrickade till höger fram vilket resulterade med att hon markerade på höger fram i traven. Men lite motion hann hon få idag. Hon va varken svullen eller varm då jag släppte ut henne i hagen så vi får se hur hon ser ut imorrn...

Molly: Jag tror hon hade lite träningsvärk sen igår så det blev rätt lugnt för henne. Joggade runt på stora serpentinbågar. Höll väl på i ca 40 min. Lite mer tjurig idag men skötte sig finfint ändå ;)





Molly! :)

Hemma!

Just nu ligger jag helt utslagen på soffan. Trött, träningsvärk och proppmätt är jag! Tur att det är en riktig tvkväll. Nu först two and a half men, sen allsång på skansen och senare morden i midsomer :)
Så nu vet ni vart jag är ikväll, haha

Puss

Tog extra lång sovmorgon..

Min mobil är ingen bra väckarklocka. Ställde den på halv 9 och vaknade kl 10. Nu ska jag duscha och käka, sen blir det körskolan, hem till mamma en sväng och sen stallet.
Vi hörs ikväll!
Puss

Dagens ridning

Håller ju på med att sätta igång Ramera och Molly inför ridskolestarten.
Tycker verkligen om dom två hästarna jättemycket. Så underbart snälla och personliga hästar. Och helt olika varandra ;)

Molly: Jobbade lite sidvärts, höll mycket på med tempoväxlingar i både skritten och traven. Tränade även på att få henne att stå stilla och avslappnad i halten. Jobbade även på volten, få henne och forma sig och ta ytterhjälperna bättre.
Tyckte hon skötte sig näst intill exemplariskt idag. Halterna va lite jobbiga, även sidvärtsövningen. Hon börjar gå riktigt stadigt i formen, både skritt och trav. Höger varv är däremot lite jobbigare ;)

Ramera: Va lite spänd nästan hela tiden. Tyckte inte om att vara helt ensam i både stall och ridhus. Men dom stunder hon kunde slappna av så va hon så fin. Jobbade mest på en stor volt, både inåtställd och utåtställd. Gjorde även volten till en liten fyrkant ibland. Lite sidvärts i skritt.
Det är synd att hon inte kan slappna av hela tiden och när det blir jobbigt eller man sätter lite press på henne så trippar hon eller kastar upp huvudet. Det går inte att få kontakt med henne. Tur att hon är världens snällaste och även fast hon gör som hon gör skulle hon aldrig göra nått dumt :)





Ramera i skötspiltan (mobilbilder)

Måndag

Konstigt, jag har uppdaterat med flera inlägg men det syns inte. Vart kan dom inläggen vara? :P
Lika bra att skriva om dom igen då...
Orkar inte skriva så mycket om lördan, den va helt jäkla underbar! Fler såna lördagar vill jag ha! Tack alla underbara människor som va med.
På söndag hade vi en riktig lat/bakis söndag. Vaknade vid 12 och kände att jag orkade inte göra ett piss. Så jag och mattias for upp till hans brors hus i skorped för att kolla till det, sen blev det pizza i bredbyn. In på affärn och bunkra upp inför kvällen med chips, dricka och dipp. Första filmen såg vi hos henric. Hot tube time machine tror jag den hette. Men alla biosalonger, släng er i väggen. Henric hade värstingljudet ;)
For sen och hälsade på john. Killarna tittade på bilarna och jag pratade med hans kalvar, haha.
När vi väl kom till kubbe igen så blev det en film till. Leap year tror jag den hette. En riktigt mysig film som jag gillade. Lättsedd om inte annat!

Idag har jag mest suttit och pluggat körkortsteori. Varit på picknick inomhus och ätit middag hos mormor har jag också hunnit med.
Nu ska jag ta en dusch och sen lägga mig!
Godnatt!

RSS 2.0