Kan det bli varmare ute nu?

Har klickat hem den här klänningen ikväll, kommer säkert bli en favorit så fort det blir lite varmare ute :)



Nu blir det duschen och sen film :)

Ingen lat söndag..

Vilken kväll det va igår! Jag och Cecilia rockade på som fan på parken. Det är alltid sjukt roligt och festa med henne, men man brukar dricka lite väl mycket. Det blev lite gratisdrinkar igår ;)
Blev förvånad över att jag kom upp så lätt imorse men tanke på kvällen/natten.
For ut till stallet där vi hade invigningen av den nya handikappliften. Även om det inte blev som det va tänkt så va det lyckat ändå!
Sen efter så blev det uteritt med Cecilia och Henny. For upp i skogen och busade i djupsnön. Agetti va överlycklig och jag skrattade så jag höll på att ramla av. Fick nått ryck när vi kom tillbaka så jag städade agettis skåp och började putsa hennes träns. Gav upp när jag kände att jag va skithungrig. For och handlade och har nyss vräkt i mig en stor portion mat. Synd bara att all min energi försvann när jag blev mätt. Har lite och göra här hemma också.
Ska se klart morden i midsomer och hoppas att energin har kommit tillbaka när det är slut ;)

Puss

Inte min dag idag

Jag tror jag börjar bli lite galen. Eller jävligt irriterad.
Jag har inte varit i ett garage på veckor, jag har inte haft besök av nån som har varit i ett garage heller ( inte med kläderna dom har haft på sig när dom har varit här iaf)
Men ändå har jag olja i hela jävla lägenheten! Vet fan inte vart det kommer från! Jag har det på skorna, sängen, kläderna jag har på mig (mina nya jeans!), dom rena(!) kläderna och på golvet. Jag fattar inte. Kan nån säga vart det kommer från?! Det är inte bilolja utan mer tjockare, torrare. Jag blir galen!

På tal om galen och irriterad så blev jag det även igår. Lyckades göra nått som jag aldrig har gjort förut. Jag blev utelåst! Som pricken över i:et så va jag svinpissnödig och det kräksnöade ute. Som tur va så fanns det en extranyckel i Domsjö som jag kunde hämta.

Nu ska jag ta reda på dom 7 maskiner tvätt jag har tvättat. Jag gruvar mig. Måste ha gjort det plus duschat och gjort mig klar innan frugan kommer och hämtar mig. Det blir fest ikväll. Blir ni förvånad? Rocktema är det och jag vet för en gångs skull vad jag ska ha för kläder :)

Dags och sätta fart!
Puss

Shoppade en del idag...

Sitter och tittar på Lets dance för första gången den här säsongen. Man vet knappt vilka kändisarna är. Blir nog att hoppa in i duschen och fräscha upp sig istället.
Orkade fara och hålla min lektion ikväll plus ta in hästarna. Men benen va rätt skakig efteråt.
Men jag har faktiskt orkat med mer idag. Handlat mat, varit på systemet och shoppat kläder.
Kom hem med lite fräscha vårkläder. Ett par väldigt ljusblåa jeans med härligt låg midja, ljusbrun/vit rutig skjorta som är i oversize modell och även lite längre. Tyckte verkligen om den!
Sen blev det 2 bas toppar, en vit och en svart. Hittade äntligen en väst som jag tyckte om, en svart med runda nitar. Lite rockerstil. Riktigt snygg är den!

Nu blir det duschen!

Puss

Fredag

Känner mig piggare idag, så skönt!
Har varit duktig och betalat räkningarna nu på morgonen och efter det blev jag väldigt shoppingsugen, haha! Få se om jag orkar gå en liten sväng på stan. Blir så yr om jag är uppe ett tag...

Gick ut med massa kartonger och reklam till återvinningen imorse då jag fick se det här. Snacka om att vissa är duktiga på sina jobb!











Fattar inte att man vågar köra så nära!

Skoterdag

Va ute och åkte skoter och grillade för några helger sen, här kommer lite bilder från den dagen. Lite sent men ;)





























HAHA!

Det känns skönt att man kan vinna över killar i ett bilspel :)

Ibland är bra att vara sjuk...

Idag har det blivit two and a half men för hela slanten. Förutom att sova har jag sett på det hela dan. Lyckades komma upp för ett tag sen och for till Rusta och köpte världens mysigaste matta :)
Orkade även plocka undan lite hemma.
Fick lite medlidande av Mattias för att jag är sjuk så han kom hit med sitt xbox 360 och massa roliga bilspel så nu tänker jag sätta mig och spela. Lär väl sitta hela natten, för när jag väl börjar slutar jag aldrig, haha!

Puss

Äntligen!

Har glömt bort att berätta, men snart smäller det.
Har äntligen bokat tid så nästa vecka ska jag göra min tatuering! :)
Jag längtar som ett tok!

Jaha...

Har varit lite småförkyld några dagar men imorse när jag vaknade hade det slagit ut ordentligt. Känns som jag har blivit överkörd av ett tåg.
Så nu blir det att plocka fram alvedon, näsdukar, nässpray och glass och sen bädda ner mig i soffan och titta på tv hela dan. Tur att man är sjuk så ingen kan tvinga ut mig i det här kalla vädret, även fast det just nu bara är -20...

Filmkväll?

Nu när jag är arbetslös så borde jag hinna uppdatera bloggen, men tydligen inte!
Men nu när till och med Mattias bloggar så får man ju inte vara sämre.

Har precis kommit hem från stallet där jag har stått och skrikit i 4 timmar (på lektion alltså) och innan dess blev det ett dressyrpass på Agetti. Vi börjar komma bra överens nu och det känns skitkul :)
Har tagit hand om henne i snart 2 veckor så man kan säga att jag har haft en egen häst ett tag. Det är bra så man inte ligger och slappar hela dagarna.
Nu ska jag skynda mig och byta om och fixa till mig för strax får jag besök, vi ska väl en film eller två som vanligt :)
Vad skulle man gjort om man inte hade underbara vänner?!

Puss!

Hinner aldrig sitta vid datorn...

Haha, det va ett tag sen, som vanligt!
Men jag har fullt upp med att rida, jobba, festat, shoppat och sovit så det har inte funnits tid att sitta vid datorn.
För det har faktiskt sett ut så. Shoppat och festat på helgerna, ridit och jobbat på veckorna.
Jobbar min sista vecka på stallet nu så nästa vecka kommer se annorlunda ut. Tänker ta ikapp mycket som jag har missat nu dom senaste veckorna, bland annat sömn..haha!!!
Nu sista helgen här, natten mellan fredag och lördag va nog den värsta på länge! Festade till 5 och skulle upp kl 6, haha! Det misstaget gör jag inte om på länge..
Har egentligen så mycket att berätta men det skulle bli ett fruktansvärt långt inlägg. Så jag tycker det räcker med att ni vet att jag lever.
Bilder lovar jag att jag ska bli bättre på :)

Nu ska jag dricka te :)

RSS 2.0