Myskväll

Rikitig härlig eftermiddag/kväll har vi haft!
Långpromenad, grillmiddag, öl, vin, chilinötter och "bröllop och jäkelskap".
Tyvärr va det lite dåligt väder så vi kunde inte spela kubb ikväll.

Vi har superbra här uppe så jag vet inte om jag kommer hem nått :P Haha, nää. vi kommer nog hem på Onsdag. Måste jobba i huset. Vi börjar jobba ännu nästa Måndag så då får man lite mindre tid.

Kan säga att jag trivs riktigt bra i tältet. Har förvånadsvärt inte frysit än.

/ Sandra

Fredag

Idag är det inte så fint väder så just nu sitter alla inne i det här lilla huset. 2 rum och kök med 9 pers..
Ingen fisk har vi fått heller, eller vi har fått några små fiskar som vi har rökt. Men ingen så stor så vi kan äta dom.
Nu ska jag ta och tvätta håret och sen är det lunch.
J står och hänger över mig och vill ha datorn så det lika bra att han får låna den då ;)

/ Sandra

Strålande sol!

Efter typ 100 misslyckade försök till att logga in så funkade det äntligen!
Har legat och solat sen 10 eller 11 imorse. Det är strålande sol och jättevarmt. Underbart!
Tyvärr har vattnet inte kommit upp i nån bra tempratur så det går inte och bada..
Nää, tänkte bara göra er lite avis på hur bra väder det är här, och hur mysigt det är och bara ligga och lata sig med en bok. Utan att behöva tänka på nått!

Nu ska jag ut i solen igen!
/ Sandra

Framme!

Nu är vi framme och har packat upp nästan allt. Har även satt upp tältet. Ja, usch! Jag ska sova i tält...
J har redan tagit fram fiskegrejerna och börjat fiska. Jag ska nog krypa ner i soffan för jag både fryser och är trött.
Sen blir det strax kvällfika! :)

Godnatt!
/Sandra

alldeles snart sticker vi!

Nu är det mindre än en timme kvar innan vi sticker. Och jag tror faktiskt har packat ner allt nu utom datorn! Wiie :P
Känns som om jag har glömt skitmycket...
Nu verkar finvädret vara på G också! Strålande sol och 19 grader varmt i skuggan ;) Bästa vädret på länge..Hoppas det fortsätter nu då, för jag har packat ner massa sommarkläder ;)

Vi hörs då vi kommer fram eller imorrn nån gång!

/Sandra

En slapp kväll...

Nu har man äntligen fått i sig nån middag ;) Sitter och kollar på Marley and me. Har väl hunnit ca halva filmen och helt plötsligt kommer J på att han måste duscha. Precis nu! haha, så det är en liten paus ifrån filmen. Men än så länge verkar den helt okej. En gullig film.

Har ju varit i garaget några timmar och lackat lite på bilen. Kom till och med ihåg och ta bild på det ;) Även hunnit packa allt vi ska ha med oss. Är jävligt glad att vi köpte en combi. För bilen kommer bli proppfull!





Omlackat och satt in vår andra stereo. Det va träinredning förut..







Bromsoken blev gula!



Alla torkararmar blev blanksvarta. Dom va riktigt slitna innan..

Nyklippt och trött!

Nu är man nyklippt och fin. Tog inte så mycket på längden utan klippte upp det ännu mer. Hoppas det blir lättare att få till volymen nu :P
Hade tänkt hjälpa J och städa och tvätta bilen idag, men han hann fara innan jag kom hem. Så nu får han göra det själv!
Så istället ska jag diska lite och börja packa inför resan imorrn. Känner mig inte alls motiverad. Vill helst bara lägga mig och sova, känner mig så trött!

Nää, dags och sätta fart!
/Sandra

Festbilder

Lite bilder från festen. Det är inte direkt några fina bilder, haha!














Måndag

Nu är man hemma istan. Mest bara för att packa om, fixa bilen lite och för att jag ska till frissan imorrn. För sen på Onsdagmorgon åker vi upp till sommarstugan igen! Kommer bli såå skönt.
Just nu sitter jag bara och fördriver tiden och väntar på att kl ska bli halv 10. då börjar Beck- annonsmannen. En av mina favoriter när det gäller beckfilmerna. På tal om Beck så såg jag nyaste Wallander häromdan, och det måste ha varit en av de sämsta Wallanderfilmer som har gjorts.
Annars har det inte hänt så mycket idag. Varit i garaget och lackat lite på insidan av bilen. Tog bort den fula träpanelen och lackade det silver! Mycket snyggare! Ska visa en bild på det imorrn. Sen blev det pizza till middag och jag tvingade i mig en fjärdedel av pizzan. Även fast jag tycker pizza kan vara gott ibland så är det svårt och äta tycker jag...
Har även betalat alla räkningar så nu måste jag leva fattigt denna månad, väldigt fattigt :(

/Sandra

Söndag

Det är inte förrän nu jag har orken att uppdatera. Kvällen/natten är varit helt sjuk på många sätt!
Det har hänt så himla mycket. Började med god mat och trevlig stämning och slutade tyvärr typ i bråk, gråt, kärleksbeskymmer mm mm. Så jag hann inte riktigt med att festa på som alla andra, eftersom det va sjukt mycket att göra och hålla reda på. Lyckas dra mig till sängen kl 6 imorse. Sen blev det inte många timmars sömn innan det va dags och kliva upp och börja städa bort alltihop. Men nu är jag äntligen klar!
Just nu mår inte min dator så jättebra heller för nångång inatt så hittade jag den tillsammans med min externa hårddisk i en stor pöl av öl. Inte kul! Har försökt få den ren men jag känner att tangenterna är inte som dom brukar vara.
Det är så tråkigt när folk bara förstör för en, helst på en hemmafest. Som tur va så fanns det några änglar här också :)
Nu ska jag sätta rumpan i soffan, vräka i mig munkarna som är kvar och inte lyfta ett finger mer ikväll. Det känns skönt!

/Sandra

Ikväll blir det fest!

Goddag allihopa!
Allt bra?
Idag har det äntligen slutat regna. Precis innan marknaden i byn skulle öppna ;) Så vi har varit där några timmar, trampat i värsta hultsfredsleran och ätit massa munkar, haha!
Det blev en lugn kväll igår, jämfört med det som blir idag. Killarna började dricka öl redan kl 9 imorse!
Själv har man bara hållit på några timmar :P Som tur är så tar vi det väldigt lugnt ändå.
Just nu sitter alla killar och spelar tv-spel och jag funderar på att gå och göra mig klar för kvällen. Lite senare ska vi grilla och snart börjar det droppa in lite mer folk :)
Man kanske ska ta en liten powernap också så man orkar med hela kvällen. Tyvärr är det så att vissa folk tror att deras mamma jobbar här så det grisar ner nått jävulskt och det blir jag som får plocka upp efter dom så jag har lite fullt upp. Ska fan göra allt!
Men jag hoppas att man får det kul ikväll och kan släppa loss ordentligt! :D

/ Sandra

Snabb uppdatering!

Hejhej!
Har gått dåligt och uppdatera uppe i huset för min dator ville uppdatera hela tiden, vilket inte funkade. Så nu är vi i stan för att uppdatera den, handla lite och kasta skräp. Dagarna uppe i huset har varit lugna. Bara hållit på och städa, röja, tvättat osv..
Ihelgen är det marknad i byn så nu blir det fest hela helgen.
Idag har jag varit på bolaget 3 gånger, haha!
Annars finns det väl inte så mycket och säga, ska försöka få Internet och funka bättre nu :P
Nu ska jag ta och göra våfflor!

/Sandra

På väg till huset!

Håller på och packa för fullt nu. Jag har kanske packat lite för mycket kläder...
J kommer bli tokig när han kommer hem och ser allt vi ska ha med oss, det är tur att vi köpte en combi!
Jag sitter och väntar på att han ska komma hem nu. Han skulle bara till garaget en snabbis och hämta en sak, nu har det gått 1½ timme...
Ska packa in allt i bilen när han väl kommer och sen fara och handla innan vi far upp. Vill upp så fort som möjligt. Det kliar i fingrarna på mig att få nått att göra. Nu är jag hur rastlös som helst! Datorn och Internet ska med upp, men det är frågan hur bra det kommer funka. Nu tar vi iallafall min dator med oss, både J´s dator och den som är där uppe krånglar litegrann.

Nu ska jag ta och ringa J och få han och snabba på lite ;)

/ Sandra

Svårt för att sova

Det går väldigt bra för mig och sova....eller inte. Har vant kroppen med konstiga tider och lite sömn, inte bra!
Har försökt mig på att lära mig fixa till min blogg lite, men jag verkar lite för blond för det haha!
Finns det nån vänlig själ som kan hjälpa mig? :)

Har suttit och kollat på lite hästannonser också...är så sugen! Vill ha en nu! Måste bara ha lite tålamod, vilket inte är min bästa egenskap.

Nu är det nog på tiden att jag går och lägger mig. Hatar egentligen att sova bort dagarna...sen ser väldigt mysigt ut i sängen där J sover så sött.

Godnatt än en gång.

Åsele marknad

Ska strax gå och sova, tänkte bara uppdatera lite först!
Har varit i Åsele hela dan. Gått på marknaden och kikat. Hittade faktiskt ett par fina lila gardiner. Nu hoppas jag bara att det är rätt nyans på dom! Blev även några par sockar. Blev sen bjuden på middag på Wärdshuset, härligt härligt!
Har även fixat lite småsaker här hemma och har nyss sett klart en film. Magen är full med popcorn ;)
Imorgon blir det äntligen en liten sovmorgon, sen blir det och packa bilen full med saker så "flyttar" vi upp till huset ca en vecka. Hoppas på bättre väder då. I Åsele va det mulet men uppehåll men har hemma har det vräkt ner regn hela dagen. Om man ska tro väderleken så ser inte morgondagen så bra ut heller. Men som sagt, man får hoppas. Dom har ju haft fel förut!

Godnatt!

Filmtajm

Har lyckas med en hel del på några timmar. Ätit, duschat, sovit, sett på tv och städat. Bara att torka golvet kvar nu. Märkte nu att klockan har dragit iväg lite väl mycket så det lär bara bli att se en film ikväll. Det blir ingen sovmorgon imorgon heller.
Klockan 9 ska vi vara redo för att åka till Åsele. Hoppas på att vi får hyfsat väder och hittar några billiga fynd. Har egentligen inte råd med nånting, men ska kolla efter ett par lila gardiner där. Hörde att det fanns där (har letat och letat), hoppas bara dom finns kvar!
På Tisdagmorgon drar vi upp till huset igen. Har legat på latsidan med det några dagar nu, så det är dags och börja jobba där igen ;)

Glömde och berätta i förra inlägget vad som mer hände på festen. Jag skulle hoppa upp på J´s rygg så han kunde bära mig över gräsmattan eftersom jag inte hade skorna på mig och det var mörkt och kallt. Vi lyckades missförstå varandra så när jag hoppade upp va inte han alls beredd. Så det slutade med att han tappade balansen så jag ramlade handlöst bakåt rakt ner på en trapp och när jag väl landade så kom J efter. Blev en jävla hög, haha! Kände typ ingenting då (sprit bedövar rätt bra) men imorse när jag vaknade så har högerhanden svullnat upp på ovansidan och jag kan knappt sitta på min vänstra skinka. Den blir bara blåare och blåare....haha. Få se hur det känns imorrn, men jag är rätt säker på att jag inte har brytit nått.

/Sandra

Världens fest!

Nu är vi hemma från än så länge sommarens roligaste fest, tror jag!
Vi for som sagt hemifrån igår vid 12 tiden och direkt man kom fram fick man en cider/öl i näven. Sen var det fullt ös! Musiken dunkade på non stop från dess, mat i mängder och alla skrattade och hade skitkul! Det lite speciella med den här festen va människorna. Hälften av människorna va thailändare. Så det va thaimat, thaimusik, thaidans och så vidare...
Det va lite spännande med kulturkrocken, men gud vilka underbara människor! Och mat! Supergod.
Så vi åt och drack, åt och drack, dansade lite och sen åt och drack ;) Kom inte ens ihåg när vi gick och la oss, alla va rätt packade haha! Kom ihåg att när jag vaknade imorse så undrade jag vart jag va, för det va så varmt och trångt. Då låg jag i bilen haha....
Så fort man klev upp så kom all mat fram och vi fortsätte och dansa och sjunga, men inte lika alert som igår. Så fort J blev nykter så for vi hem till hans mamma för att fika lite och nu sitter vi hemma och slappar. Vi tänkte duscha lite och om vi har tur ska vi städa lite sen blir det väl och hitta på nått, vi kan inte riktigt sitta stilla för länge :P
Ska lägga ut några bilder från igår. Jag hade oturen att mitt batteri dog så tidigt så det blir inte så många kort just nu...



Syns kanske inte så bra, men det är både svenska och thailändska flaggor ;)










Lördag

Usch va jag är trött och seg! Sitter och väntar på att locktången ska bli varm, men helst av allt skulle jag krypa ner i sängen och ligga där hela dan. Men det går inte! Måste ha gjort mig klar tills kl 12 då vi ska iväg på partaj. Okej, partajet börjar inte direkt kl 12 utan det är några timmars förberedande mm. Sen blir det fest hela kvällen och sen ska vi sova över där. Det åker som en höjdarlördag och egentligen skulle jag tycka det va svinkul, men när man sitter och knappt kan andas genom näsan och det gör ont i halsen då man pratar, ja, då känns det inte lika roligt. Stackars J är förkyld han också och han har även lite feber.
Igår tog vi det lugnt först hemma hos mina föräldrar och sen hos Js pappa. Men för det blev vi inte särskilt piggare.
Nu ska jag fortsätta fixa mitt omöjliga hår. Tänker bara lägga in lite bilder som ni kan kolla på ;)

Ha en bra dag!
/ Sandra




Så här så det ut på måndagmorgon :P



Min och J´s nya bil!! :D En galant 2,4 combi -01 ;)



Det va den finaste dagen på länge, och vi satt i en bil hela dan...



Stiligt ;)



En trött jag, tidigt en morgon helt osminkad :P

Långt nattinlägg...

Sorry för  en dålig uppdatering men jag har verkligen inte varit i närheten på en dator på flera dagar! Förutom kanske en snabbis på nån minut så pass så jag har kunnat kollat mailen.
Ska försöka berätta allt som har hänt dom senaste dagarna.
Kan börja med att skriva förklaringen till inlägget under. Det är så att "min" älskade ponny som såldes för några månader sen är till salu nu, och jag har inte råd och "köpa tillbaka" han. Himla tråkigt!
Annars hade jag riktigt kul den måndagskvällen/natten! Vi va några polare som tog ett par öl, sjöng och spelade. Till och med min polares granne och hans polare kom förbi och söp! Dom måste ha varit 60+! Men tusan va det va drag i dom gubbarna. Kröp i säng kl halv 6 på morgonen.

Vaknade vid 10 tiden att mobilen ringer. då va Js pappa på väg upp för att hälsa på så då vare bara att kasta på sig kläderna och gå och koka kaffe. Efter att han hade farit blev det lite småstädning och fix innan vi for ner till stan. Kom faktiskt inte riktigt ihåg vad vi gjorde på eftermiddagen men vi fick nys på en bil som va till salu. Så vi ringde upp killen som ägde den och jo, den va kvar och verkade helfräsch. Så vi bestämde oss på att fara ner på onsdagmorgonen och kolla på den. Det va bara så att vi va så pigg på Tisdagkväll så vi orkade inte gå och lägga oss utan vi satte oss i bilen och startade härifrån Övik 10 i 1 på natten för en resa ner till Motala. En "liten" resa på 76 mil!
Resan i sig va ju inget speciell, hände inte direkt så mycket. Typ det vanliga, vägarbeten och folk som vill kappköra. Plus den helvetiska trafiken i Stockholm! Fy fan!
När vi väl var nere i Motala och fick se bilen så blev jag och J direkt kär i den så vi for iväg och hämtade ut pengarna och köpte bilen :) Sen va det bara och vända hemåt igen. Lite drygare och köra hem, det va hur varmt som helst och mycket mer trafik! Kom hem iallafall med livet i behåll kl 9 på Onsdagkväll och for hem och duschade och nästan direkt iväg på en fest (?!) men varken jag eller J drack nått. For istället ut på stan och visade bilen för lite folk, och även jag körde den litegrann, till och med inne i stan! :)
Vid 2 på natten kom vi i säng, nästan döende trött. Idag tog vi sovmorgon till 12. Såå skönt! Sen blev det några ärenden innan jag och Erika satte oss på  Wayne´s och snackade skit i nån timme. Därefter for jag ut till J i garaget och hjälpte han och tvätta, vaxa och städa bilen. Det tog bara 6 timmar!! For ut till hans mamma så fort det va klart för att visa upp bilen och hade då sån jävla tur att vi fick mat där! Kom hem för ca en halvtimme sen.
J ligger redan i sängen och småsnarkar och jag ska krypa ner dit nu. Imorrn blir det lite lugnare för oss eftersom båda har blivit sjuka. Hosta, snuviga, ont i halsen och lite feber har vi båda. Så det är bäst vi botar det så fort som möjligt så det inte blir värre. Men det kanske inte är så konstigt att vi blir sjuka, så konstigt vi har levt som senaste veckorna. Men vi har fan fullt upp jämt!
Nu ska jag försöka bota mig genom att gå och lägga mig och imorrn får ni se lite bilder på dom senaste dagarna!

Godnatt
/ Sandra

Nej!

Jag har bara väntat på detta och nu kommer det...
Hur FAN ska jag göra?!!?

Dricker öl på en måndag...

Hejsan!

Får bli ett snabbt inlägg nu, lånar en polares Internet :P Som sagt är vi i huset och vi har lånat ut våran "internetdosa" så vi har inget Internet.
Har hållt på och städa och dona hela dagarna och imorrn fortsätter det!
Sitter som sagt hos en polare och dricker öl, har tagit en paus i allt jobb :P
Ska vara lite social med dom nu, haha!

Vi hörs!

/Sandra

Bildbomb

Här kommer lite bilder ifrån stugan ;)




Utsikten



Lillstugan




Hunden



Vattnet



Ute på sjön



Båten




Lite fisk




En jättefin natt. Tyvärr blev det inte så bra på bild...

Lördag!

Nu är man hemma!
Kom hem redan igår vid fem tiden faktiskt. Så fort jag kom innanför dörren så kastade jag mig in i duschen och duschade länge och varmt. Så underbart! Sen blev det en liten powernap innan jag fixade iordning mig. Hade en kompis som fyllde år igår, och vi kom ju hem så lägligt så vi kunde äta middag tillsammans. Åt en jättegod middag på O´learys. Jättemysigt var det! Sen fylldes kvällen med goda drinkar och roligt folk :D Men tyvärr måste ju vissa verkligen förstöra för andra så vi gick därifrån vid ett tiden. For hem till en annan kompis istället och hade typ en liten efterfest där så jag stupade i säng vid fyra imorse, dötrött!
Har äntligen masat mig ur sängen nu, faktiskt hur pigg som helst! Tyvärr är inte J det...
Tänkte städa upp här lite och packa om, för så fort J har vaknat till liv så sticker vi upp till huset. Ska fortsätta och fixa där och senare blir det nog en liten grillfest. Sen får vi se hur länge vi stannar där.

/ Sandra

Sista dagen...

Detta är nog sista dagen i stugan. Känns lite trist, men man kan inte slappa bort hela semestern. Det kan hända att vi kommer hem på Lördageftermiddag också, beror på om J kan slita sig från fisket eller inte ;)
För mig kliar det lite fingrarna att åka hem. Har så mycket jag vill göra, dona och fixa. Sen måste jag börja träna eller nått så fort jag kommer hem. Har ätit mormors mat nu en vecka och det syns på magen! Huva!
Nu ska jag ta min bok och lägga mig och läsa. Verkligen slappa in i det sista ;)

/Sandra

Onsdag

Jag har märkt att dom senaste dagarnas inlägg har varit lite flummiga. Men så blir det, när man är trött, rastlös och inte har tid och sitta vid datorn en längre stund.
Nu är det nästan 100% säkert att vi åker hem på Fredag. Tillbaka till verkligheten :P Men det känns som vi har så mycket som ska göras nu på semestern så vi har inte tid och va lediga längre. Låter lite sjukt men ;)
Idag känner jag inte för att gå ut. Vet inte varför för det är inte superdåligt väder. Vi får hoppas att jag ändrar på mig, för jag har så lätt att tappa humöret om jag bara sitter..
Ska börja dagen med att tvätta mig. Här uppe finns det inte direkt mycket människor som kan se en, men man vill inte se ut som en uteliggare :P Det räcker med att jag går runt i min gråa jättemjuka mjukisdress hela dagarna...haha..

/Sandra

Äntligen middag!

Nu står killarna och grillar korv, och jag är svinhungrig!
Hela dan har vi varit iväg och solat och fiskat. Tyvärr va det rätt mycket moln på himlen så solen va inte framme särskilt ofta :P Men vi har iallafall bättre väder än hemma i Ö-vik haha!
Det lär bli tvkväll ikväll också. Finns inte så mycket annat och göra här.
Imorrn kanske blir vår sista dag här, vi får se ;)

/Sandra

Måndag

Idag är det varit fullt upp hela dan! Vi kom precis hem ifrån stan, där vi varit nästan hela dan. Blev en hel del handlande ;)
Både saker till huset, smycken och kläder. Hittade världens finaste gardiner som skulee passa perfekt till rummet vi nyss ha målat, men med min vanliga tur så va dom såklart slut!
J köpte ett nytt fiskespö med massa tillbehör och sen blev det en sväng på systemet och mataffärn ;)
Nu ska vi äntligen äta middag ( är superhungrig!) och sen blir det poker/filmkväll med hela gänget :D
Det regnar ute så det är inte direkt nått fiskeväder

Vi hörs!
/Sandra

Är det Lördag eller Söndag?!

Nu sitter man ensam i stugan. Just trevlig semester då man är själv.
Va på en fisketur hela eftermiddagen. Jag fick ingen fisk men jag fick dra upp en tre kilos gädda :) Synd bara att dom inte går och äta. Nu tänkte jag försöka tvätta håret, vilket kan vara rätt svårt när vi inte har någon dusch.
Sen blir det väl och läsa en bok eller titta på dumburken tills dom andra behagar sig komma hem. Behöver jag säga att jag börjar bli otroligt rastlös och otroligt less på att glo på tvn.
Imorrn ska vi in till stan så då "händer" det väl nånting iallafall...

Hoppas ni får en trevlig....öhm...(är det söndag?) jaja, trevlig kväll iallafall!

Snabbis!

Idag är det mulet och kallt. Jag krigar med alla myggor.
Nu ska jag äta lunch och sen blir det en fisketur. Och vet ni, det blir fisk till middag idag :D (känns som jag har tjatat om det ett tag nu).
Det blir bättre uppdatering senare ikväll.

/Sandra

Nu har jag varit seriös!

Snacka om va jag har varit duktig nu! Tvättat ett par byxor som jag lyckas skita ner. Här finns ingen tvättmaskin så jag har stått i sjön och tvättat! Tur att det faktiskt är 20 grader i vattnet ;) Så om det blir bra väder imorrn är det nästan så jag skulle kunna tänka mig att bada!
Nästa grej jag gjorde va att gå till kyrkan på en gudtjänst! Det måste ha varit typ 100 år sen jag va i kyrkan sist! Men jag tänkte: Va fan, har jag inget bättre för mig så..
Nu  blir tvn min vän ikväll. Grabbarna är ute och fiskar fortfarande. Sen blir det nog en tidig kväll, är så trött. Den friska luften här uppe gör en verkligen sömning.

Trevlig kväll!

/Sandra

Idag är jag bitter...

Dagen har än så länge varit lite bitter för mig. Det har varit mulet och kallt så jag har fått tagit tonvis med kläder på mig för att inte frysa. Va rastlös som tusan så jag bestämde mig för att följa med i båten och fiska. Först fick jag inte kasta nått för jag var tydligen ivägen hela tiden och när jag väl kastade så trasslade sig allt plus att jag blev kissnödig. Mitt tålamod var verkligen i botten. Gick iland. Drack en red bull och kissade. Började om på ny kula. Ingenting funkade så jag gav upp. Men jag tror väderguden märkte vilket dåligt humör jag blev på, för när jag gav upp fiskandet så började solen lysa som tusan och värmen steg, Så nu ska jag dricka lite kaffe och sen blir det nog att sola en stund ;)
Vad har alla andra för väder? ;)

/Sandra

Godmorgon!

Nu har man vaknat till liv och ätit frukost. När jag vaknade så va det svinbra väder så jag slängde på mig bkinin på en gång. Men helt plötsligt kom alla moln och nu ser det nästan ut som det kommer börja regna...
Vi ska ut till mjärden och kolla ifall vi fått nån fisk, så fort J har vaknat liv. Jag hoppas på det, så vi kan äta fisk till middag. För gårdagskvällens fångst blev bara fyra gäddor. Usch!

Synd att jag inte kan lägga upp några bilder, beror nog på att jag har så dålig uppkoppling. Men isåfall blir det en bildbomb när jag kommer hem istället.

Vi hörs!
/Sandra


Mätt och belåten

Gud va härligt livet är ibland. Varmt och soligt, god mat, bra sällskap och en kall öl. Åhhh!
Nu är jag mätt och belåten och sitter inne och softar. Grabbarna grus är ute och fiskar. Hoppas på lite fisk så vi kan äta det imorrn ;)
Jag tänker nog mysa ner mig i soffan och se på Tv. Nu när det äntligen går. Här uppe är det så frisk luft och ljust länge så man blir allmänt slö.
Imorrn blir det nog att jag följer med grabbarna ut på sjön.

Vi hörs!
/ Sandra




Tyärr fick jag bara upp en bild nu. Det här är min och J lilla stuga. Tänk på att bilden är tagen vid halv 11 på kvällen ;)


Hemma ifrån stan

Nu har vi varit i stan en sväng och köpt en ny boxer och lite andra småsaker.
 Precis nu när vi kom hem så kom solen fram så jag har hoppat i bikinin och ska ut och lägga mig i solen nu och läsa en tidning. J har startat grillen så snart blir det middag ;D

/Sandra

Halloj!

Internet funkar här, wiie!
Men datorerna har krånglat en del men nu funkar en iallafall!
Tog hela dagen igår innan vi hände kommit hit, handlat, packat upp och så vidare. Sen krånglade både datorerna och Tv-boxern. Så troligtvis måste vi till stan idag och köpa en ny. En resa på bara 12 mil...
Jag hade tänkt ligga och steka hela dagen men det är mulet idag så en resa till stan passar nog bra ;)
Har tagit några kort på hur det ser ut här så ni får se hur underbart det är. Men dom bilderna kommer nog upp senare ;)
Nu ska vi ner till båten!
Vi hörs!

/Sandra

Snart åker vi...

Ja, nu är allt packat och klart. Sitter bara och väntar på att J ska komma tillbaka ifrån mötet så åker vi.
Det är inte det bästa resvädret direkt. Strålande sol och 26 grader i skuggan, och vår ac i bilen vill inte funka...
Så det kommer vara varmt! Vi får hoppa i sjön när vi kommer fram ;)
Vi ska ta med datorn och vår lilla "Internetdosa". Men vi får se hur bra den funkar däruppe vildmarken, haha!
Faktum är att från vår lilla stuga och till närmaste bensinmack är det 6 mil. Så det blir verkligen uppe i skogen i Norrland ;)
Jag hoppas dosan funkar, annars hörs vi om en vecka!

Ha det bra!

/ Sandra



Lite konstig vinkel men, mina favoritshorts och ett skönt linne blir det idag!






En dålig natt

Godmorgon!
det har blivit lite sömn för mig inatt. Först va jag inte trött så jag kunde somna och sen när jag väl somnade så vaknade jag hela tiden eftersom det va så varmt. När jag väl öpnnade fönstret så det blev svalare så kunde jag inte somna pga allt ljud.
Så nu är jag uppe och tänker äta frukost. Nu kommer jag inte behöva stressa iallafall, hoppas jag haha!
J ska på möte kl 10 och vi sticker direkt efter det, mellan halv 11 och 11. Tills dess måste jag ha blivit klar.

Nu blir det frukost!

/Sandra

Packa, städa, tvätta...

Imorrn sticker jag och J till sommarstugan. Kommer bli så skönt att bara vara och kunna slappa. Det behöver vi! Ladda batterierna lite.
Men såklart ska ju allt göras i sista minuten.
Bilen ska städas och tvättas. Kläderna ska tvättas. Disken ska diskas. Lägenheten ska städas. För inte tal om packningen! Jag är värdelös på att packa! Tar med mig 100 gånger för mycket. Sen är det 30 grader varmt i lägenheten...puh...
Men nu börjar det hyfsat ut. Packar det sista imorrn. Städar det sista imorrn. Det är dags och sova nu. Får inte försova mig imorrn, vilket jag har gjort dom senaste dagarna. Väckaren är ställd på halv 9.

Godnatt!

/Sandra

Ooops!



http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5454906.ab

Vem är jag?

Tänkte presentera mig lite, så ni får reda på vem jag är. Ni som har läst bloggen innan kanske behöver en uppdatering också? haha!
Sandra heter jag och jag är 21 år. Bor i en 1:a med min pojkvän i Ö-vik. Ni som inte vet vart det ligger så är det en liten stad vid kusten i Norrland. Så mycket mer finns det inte och berätta om Ö-vik för här händer det inte så mycket.
Vi håller på att renovera ett stort hus på landet som troligtvis kommer bli vår nya bostad är det är klart.
Just nu är jag arbetslös. Innan har jag jobbat i ett stall och när ridskolan håller igång så är jag instruktör där. Ni kanske förstår nu är mitt största intresse är hästar. Har ingen egen häst just nu, men jag är riktigt sugen på att skaffa en. Men som vanligt så sitter det ju i pengarna...
När jag inte är i stallet så följer jag gärna med grabbarna till garaget. Gillar bilar men kan inte så mycket. Jag lär mig nya saker varje dag ;) Försöker hänga med på bilträffar och utställningar så fort jag kan eller har råd. Än så länge har jag inget körkort men ska ta tummen ur arslet och börja nu.
Har 2 katter som bor här ibland. Varför dom bor här ibland är för att jag skaffade dom tillsammans med mitt ex och när vi flyttade isär så kunde vi inte bestämma oss för vem som skulle ha dom. Därför bor dom ibland här, ibland där ;)
Phoebe och Piper heter dom iallafall, två stycken mycket söta damer!
Nu tror jag inte jag har så mycket mer och berätta utan det är bättre att ni frågar om ni undrar över nått!

/Sandra

Första inlägget, för andra gången.

Har suttit och funderat flera dagar över min blogg.
Ska jag ta bort den?
Ska jag ha kvar den och skapa en ny?
Ska jag skita i alltihop?
Ska jag radera alla inlägg och börja om på nytt?

Som ni märkte (ni som har läst min blogg förut) att jag har raderat alla mina gamla inlägg. Jag satt och läste genom alla först och det sved till litegrann när jag makerade alla och tryckte på radera. Det kändes bra på ett sätt, men sorgligt samtidigt. Men jag kände att ifall jag skulle ta upp bloggadet igen så skulle det börja på en ny kula, vilket inte skulle ha funkat med att ha kvar dom gamla inläggen.
Mycket har ändras sen jag startade bloggen och jag känner att jag vill lämna gammalt skräp bakom mig. Jag är inte den som sparar på saker så varför spara på gamla inlägg?
I denna blogg kommer jag kort och gott skriva om mitt liv. Bara så ni vet kommer jag inte alltid gå in på personliga detaljer, utan vissa saker kommer nog lämnas utanför bloggen. Mest kommer ni få höra om min vardag, hästarna och allmänt babbel.

/ Sandra

RSS 2.0