Längtar tills imorgon!

Snart är all tvätt ren och torr. Lägenheten är städad. Jobbet gick bra och hästarna mådde finfint! Så man har inget att klaga på ;) Det va så varmt och fint väder när jag kom till stallet så jag bestämde mig för att ta av hästarna sina täcken. Snacka om 2 st som blev överlyckliga! Dom toksprang, brallade och skrek när täckerna va av, haha! Hoppas på att det blir lika fint väder imorrn så dom kan vara nakna då oxå.

Sitter och väntar på att Pär och Conny ska komma förbi och visa min bil :) Har lämnat bort den för några dagar och den har redan gått genom en total makeover!
Ny spindelled/länkarm, Xenon i dim-,halv- och helljus, Klockan fixad, fönsterhissar fixad, kablar dragna och slutsteg och baslåda inkopplad.
Längtar tills jag får se den! Ska även fara och titta på en ny stereo till den, får se när det blir. Har egentligen inte råd men sugen är man. Är så less på min gamla kenwood.

Nu ska jag fortsätta med mina förberedelser för imorrn. Känns både spännande och skitkul, samtidigt lite, lite drygt. Vad som händer får ni veta imorrn ;)

Puss

Längesen!

Haha, snacka om värdelös uppdatering! Men jag har varit och flygit fram och tillbaka här hemma så jag har aldrig haft ro att sitta vid datorn längre stunder.
Har egentligen inte så mycket att berätta heller. Det är mest stallet för min del. Blev godkänd på ridprovet nere i sundsvall, känns skönt :)

Nu ska jag fortsätta städa, sen blir det hästar och jobb, tvättid ikväll och kanske besök :)

Puss

Gårdagens händelser









Hade svinkul igår! Vi va ett gäng som tog bilarna och for och sladdade mitt ute i skogen. Även jag körde. En 740, haha! Det gick jävligt bra för mig, till och med killarna va riktigt nöjda över min finfina insats. Både som fotograf och förare ;)
Nått som måste göras om inom en snar framtid!

Fredag

Det va riktigt trevligt att åka lastbil igår, även om jag blev lite sömnig :P
Men på slutet satt vi och dunkade volbeat och gyllene tider, haha!
Kom hem sent inatt och klev upp tidigt idag så det har inte blivit många timmars sömn.
Hann städa hela lägenheten från topp till tå på förmiddagen, känner mig jättenöjd! Sen blev det en tur på stan, mest för att fara och visa upp tatueringen för han som gjorde den. Tyvärr måste den fyllas i lite, men det får bli om några veckor ;) Orkade inte gå på stan så länge, såg massa saker som jag ville ha. Varför hittar man sånt man vill ha när man inte har några pengar?!
Nu sitter och äter kanelbullar och väntar på att klockan ska bli 3. Då ska jag iväg till vårdcentralen och ta några prover. Känns inte lockande...
Jag vet att jag är trög på bilderna men det är svårt att lägga upp dom när man själv inte har fått dom :P

Dags att göra sig klar!

Puss

jag är snabb :P

Har stressat runt och gjort mig klar. Hann precis i tid! Nu blir det att åka lastbil en sväng :)

Sorry

Har helt glömt bort att uppdatera. Har haft mycket att tänka på.
Men nu är det mesta fixat, ska fixa klart bilen och städa idag.
Men först ska jag bota huvudvärken...


Tack för en underbar helg

Vilken lyckad helg!
Mycket skratt, god mat, roliga människor, alkohol och bra musik. Det kan inte bli bättre!
Sen vad som hände under helgen, det vet ingen. Alkoholen och tulpanerna försvann iaf. Även håret på benen för vissa personer.
Nä, det går inte och förklara. Det va alldeles, alldeles underbart.
Mitt stora tack går till Sandra, Pär, Conny, Mattias x2, Erika, Paulina, John, Erik, Håkan, Johan, Lelle, Elias och även dom jag har glömt ;) Ni är underbara!

Puss

Vi kör en favorit i repris!

Vilken fest det va igår! Ojoj.. Riktigt bra blev det och roligt hade vi. Så roligt att vi ska köra en repris ikväll ;)
Idag har man inte hunnit med så mycket, det blev lite sent igår så man va inte på G när man vaknade imorse. For iaf till frissan idag så nu har jag klippt bort alla slitna toppar och färgat håret. Blev nästan blond! Bilder kommer..
Efter det for jag ut till stallet. Det blev en skrittur tillsammans med cecilia och henny. Skönt, för jag hade inte orkat med nått mer..
Nu blir det duschen och fixa iordning mig. Sen middag och fest i Bjästa :)

Vi ses i dimman!

Fest!

Sandra här! Del... 2? I flocken! the långa one! Im a liten bit dum! But im skriver instead of sandra för att hon singing! Dom playing sinstar on the playstation 2! Dom is nått så duktiga but dom klarar det iaf! Ett little bit of gästinlägg because sandra inte har time att skriva själv! But det blir a little bit of roligt inlägg because im not så duktig at the engelska! Its nått de långer one som writing nu its de tikki too! But i har verry roligt iaf! John sitting bredvid me and skrattar! I have a liten judehatt på mig som is a little bit liten for my huvud! And de is a liten skvätt gay! But nu Shall i ebli a little bit of seriös och skriva  Mother  fucker! Natti natti fyllekajjor    



possey


Helvetesdagen

Från att dagen började riktigt skit så slutade den väldigt trevligt!

Vaknade imorse av att min mobil ringer. Svarar och hör att det är min jobbarpolare som ringer och undrar om sängen är varm och skön. Fan fan, hinner jag bara tänka innan jag slänger mig ur sängen och märker att jag har försovit mig rätt rejält. Kastar på mig kläderna och springer ut till bilen. Fan fan igen, fast värre den här gången. På framrutan ligger det snyggt och prydligt en pakeringsbot på 600 kr! Va tvungen ställa mig på gatan inatt när min parkering är överskottad. Ut på stallet och hinner bara byta om innan huvudvärken kommer. Kände mig alldeles matt och seg. Förutom jobbet har jag suttit i telefon och snackat både med den ena och den andra om vem som har ansvaret för snöhögen dom har lagt på min pakering. Ska skriva en skriftlig rapport om vem som ska betala ersättningen. Som jag inte har nog med pappersarbete!

Efter lunch blir huvudvärken så kraftig så när jag böjer mig ner får jag kräkreflexer. Fan ännu en gång. Stoppade i mig en massa tabletter och tillslut började det lättna lite. For ut i skogen med Agetti för att få lite luft, och träffade på en älg när vi minst anade det. Fan igen! Jag blev skiträdd medan Agetti såg mer less ut. Kom till slut från stallet och for hem för att göra middag med orkade inte. Det fick bli mackor till middag. Sen efter en lång, varm dusch kändes det bättre och jag kom iväg till bjästa för att hälsa på sandra. Där blev det äppelpaj och kortspel med lelle, sandra, mattias och erik. Äntligen nått positivt!
På vägen hem hamnade vi på nån fjortisfest men jag vägrade gå in. Kom hem för att sova då mattias märker att han har tappat sin bilnyckel. Fan fan ännu en gång! Så nu är dom runt halva kommun och letar efter den. Eftersom jag ska kliva upp om 6 timmar tänker jag sova nu.

Godnatt!

Bilder från vår slappa helg!
































Tur att man har underbara vänner!

Sorry för dålig uppdatering, men jag har varit så less dom senaste dagarna! Fattar inte att folk har velat vara i närheten av mig eftersom jag har varit så btchig. Men Pär fattade hur man skulle göra för att lugna mig lite. Han köpte en låda med chokladhjärtan Tack tack :)
Har jobbat i dom här dagarna och ska jobba resten av veckan. Men nu är dom värsta dagarna bortgjorda iaf. Har jobbat hela dagarna, haft lektioner på kvällen, sen tagit hand om hästarna och därefter tagit hand om hushållsgörat. Dygnet har för få timmar! Men mina sötnosar Sandra och Mattias hjälpte mig i måndags. Medan jag va på jobbet så städade dom lägenheten och tvättade min bil! Älskar er!
Nu ska jag ta det lugnt och äta choklad, det förtjänar jag :)

Puss

Tillbaka till stan

Är hemma i staden nu. Överlevde hela helgen. Men faktiskt, så va det riktigt skönt att få komma upp på landet, andas frisk luft, ta det lugnt, vara osminkad och gå i myskläder. Hade jättetrevligt sällskap, både av människor och djur!
Hann bara komma till stan när jag började känna stressen komma upp igen. Det känns som jag har svinmycket att göra och jag är livrädd att glömma bort nått. Hinner inte få undan allt innan massa annat dyker upp. Ska ta tag i det i veckan. Därför orkar jag inte lägga upp några bilder nu, utan gör det imorrnkväll.
Nu ska jag bara ta ett djup andetag, se klart filmen och sen sova. Jobbar imorrn och börjar kl 7...

Överlevde första natten...

Jag överlevde en natt! Även om det blev sent och dålig sömn så överlevde jag. Här ute i skogen är det underbart väder så man vill vara ute men jag ska skita i det och dra mig in till stan igen. Saknar mina hästar...
Sen måste mattias få lugna ner sig lite, tror att han är lite sur på oss.. Tycker att vi är stadsfjollor som gnäller.
Ska fara och rida en sväng nu sen åker vi upp hit igen. Det blir film och kanske nån cider ikväll igen. Det är helt okej att vara i skogen faktiskt!


Vart fan är jag!?

Älskar min tatuering! Den blev helt underbar! Mycket bättre än vad jag trodde. Och det gjorde inte ont ;)

Satt ju där hela dan så det har inte blivit så mycket annat. Hade lektion kl 6 och det gick bra. Middag os föräldrarna, skitgott :)

Vågar egentligen inte säga vart jag är nu, men jag är hos mattias i skogen... På en fredag och allt! Köpte med mig choklad, chips och cola för att klara mig men redan efter en halvtimme började det kännas jobbigt. Då tog mattias fram en jäger och nu känns det bra igen, haha!
Har kommit på en slogan till mattias. "När du tror att du är framme hos mattias, har man inte ens kommit halvvägs!"

Nu ska jag fortsätta vara social med dom andra, andas skogsluft och försöka intala mig att jag överlever :P

Shit shit!

Guuud va nervös jag är nu! :P
Nää, det ska gå bra. Det kommer bara göra jättejättejättejätteont!
Måste tacka mina söta vänner som va rädd att jag skulle försova mig. Hade 3 st personliga väckare, haha!
Nu ska jag göra mig klar och sen gå ner på stan. Ska sitta och hålla handen åt erika som har tiden före mig ;)

Puss!

Ja just!

Glömde säga det! Mattias snälla mamma har beställt garn nu så hon ska sticka en lila pösig mössa till mig! :D
En likadan som min svarta.
Längtar tills jag får den :)

Herregud va jag shoppar!

Jag skäms nästan. Herregud va mycket jag köpte idag. Skulle fara och köpa en foundation och det blev mycket, mycket mer..
Förutom foundationen blev det en mascara, ögonskuggor, ljusa jeans, skor, en blå/vit randig oversize tröja och en kavaj. Ojoj, nu får jag nog sluta shoppa såhär om jag ska ha några pengar kvar ;)

Börjar även bli lite nervös. Ska ju tatuera mig imorrn. Men det ska gå bra, intalar mig själv hela tiden att det kommer göra skitont ;)

Nu ska jag packa och duscha och sen blir det sängen! Får absolut inte försova mig imorrn!!

Träningsvärk!

Idag har jag träningvärk! Har så ont på baksidan låret så jag knappt kan gå. Men det känns skönt på ett sätt, nu vet jag att jag har rört lite på mig. Sprang med 8 ponnyer ( en och en naturligtvis) runt, runt i ridhuset för att mina elever skulle få lära sig att galoppera. Inne i ridhuset är inte det lättaste att springa heller! Men jag känner att jag kanske ska börja träna lite, fara ut och springa lite. Det skulle behövas...

Nu ska jag käka frukost och göra mig klar. Sen blir det stan och lite shopping förhoppningsvis :)

Ha en bra dag!
Puss

Tisdag

Herregud va lat jag blev när jag kom hem. Har varit hemma några timmar och då vräkte jag mig ner i soffan och jag orkade inte ens sitta vid datorn!
Dagen har varit rätt skön. Tog ut Agetti på häggesrundan så vi fick springa av oss. Tårarna bara sprutade för det gick så fruktansvärt fort. Men det va skönt. Väldigt skönt. För båda två.
Va duktig och smörjde lite saker när vi kom tillbaka. Blev att slänga i sig lite mat och sen upp på Ramera. Denna underbara häst! Tyvärr har jag inte haft så mycket tid för henne nu på slutet plus att hon har varit halt så hon har stått ett tag. Nu blev det ett dressyrpass ikväll. Började sådär, blev riktigt bra på mitten och slutade nästan skit. Kände mig missnöjd på mig själv. Men man blir aldrig less när man rider henne :)

Nu ska jag se klart american idol och sen duscha!

Har äntligen klivit upp!

Sängen var lite väl skön och varm. Även fast jag inte har typ sovit nått inatt så va det bara skönt att ligga där :P
Nu bär det av till stallet!


Duktiga jag!

Känner mig så duktig nu! Lyckades få röven ur soffan och storstädade kylskåpet och skafferiet! :)
Det blev och slänga en hel del så imorrn blir det och handla.
Har även sett en film och jag känner mig superpigg!
Hur ska jag komma i säng och sova nångång...?

Vill ha ;)

Väldigt onödig men riktigt kul grej. Ett vinställ för lådviner, som räknar ut hur många glas det finns kvar i boxen! Den håller även koll på hur många glas man har druckit, haha!
Funderar på att köpa den :P





Jag vet att jag är trög!

Dagen började riktigt segt. Orkade inte kliva ur sängen förrän flera timmar försent. Skulle ner på stan. Orkade inte det heller. Skulle diska. Orkade inte det heller. Så det blev film och slapp i soffan. Orkade inte göra middag så jag for till mormor och åt. Orkade faktiskt fara och jobba och lektionerna gick så bra så det va nästan så det kom en tår i ögat. Älskar "mina" ungar!
Fixade och nattade hästarna och nu, när jag kom hem känner jag mig pigg! Det tog bara hela dan innan jag kom igång, haha! Funderar på att rensa och rengöra kylen, men vi får se hur det blir med det!
Men först ska jag se CSI :)

Puss

Så jävla bra!

En gamling på 98 år gjorde sin årliga läkarundersökning. Läkaren frågade hur han kände sig:
- Jag har aldrig mått bättre! Min fästmö är 18 år och är gravid och väntar mitt barn. Sååå... vad säger doktorn?
- Låt mig berätta en historia för dig. Jag känner en jägare som aldrigt missat ett tillfälle att jaga. Men en dag placerade han av misstag sitt paraply på ryggsäcken i stället för geväret. När han var i skogen stod plötsligt en björn framför honom. Han tog fram paraplyt från ryggsäcken, siktade på björnen och.... PANG!! Björnen föll ner och var död!
- Ha ha ha! Det är inte möjligt, sade den gamle. Det måste varit någon annan jägare som sköt björnen.
- Just precis! svarade läkaren.

RSS 2.0