En fullspäckad lördag :)

Försökte uppdatera med mobilen igår, men jag fick det inte riktigt och fungera. Får försöka mer idag eftersom jag inte kommer vara hemma så mycket ;)
Igår va vi som sagt i sundsvall en snabbis och det va verkligen en snabbis! For upp till kubbe för att packa ihop lite saker och när vi va på väg ner sprang en björn över vägen! Sen när vi kom till stan så stod polisen där med bränd koppling, haha! Annars så spenderades kvällen med mattias, janne, jörgen, ida och björn. Trevligt trevligt!

Idag ska jag och mattias fara till stallet! Molly och Ramera ska sättas igång nu efter betet. Känns superkul att få rida dom igen :) Efter stallet skulle det tydligen bli gokart med ett helt gäng. Jag har aldrig kört så jag känner mig riktigt nervös. Hoppas hoppas jag inte kör ihjäl mig eller några andra, hehe.
Senare skulle vi grilla med det gänget och kvällen avslutas nog på krogen med massa folk! En fullspäckad dag men visst låter den rolig? :)

Dags och käka frukost och sätta fart!

Kommentarer
Postat av: josefine

Hej :)

Vad tycker du om Boyfriend fit? :)

2010-07-31 @ 14:04:16
URL: http://technicolor.blogg.se/
Postat av: johannabergvall

fin blogg!

2010-08-02 @ 15:05:14
URL: http://jjohannabergvall.blogg.se/
Postat av: sara

Hejsan! HJÄLP DEN NAMNLÖSA MASKOTEN ATT FÅ ETT FRAMTIDA NAMN! Du vinner ett gästblogg-inlägg på min blogg och en plats i min meny i en vecka!

http://ensara.blogg.se/2010/august/jag-tankte-ha-en-liten.html

2010-08-02 @ 16:02:32
URL: http://ensara.blogg.se/
Postat av: Ajdinsmamma

sv: kul att du är med och tävlar i min blogg. Följ mig gärna via bl for att inte missa när vinnaren presenteras, den presenteras nämligen i bloggen den 01:a september ;)



Lycka till!

2010-08-02 @ 21:16:36
URL: http://chicmommy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Adress till din blogg/hemsida:

Skriv vad du har på hjärtat:

Trackback
RSS 2.0